10 Οκτ 2009

Τι θα γίνει με τους λαθρομετανάστες στο ΞΕΝΙΑ ;


Η εφημερίδα μας λαμβάνει σχεδόν καθημερινά μηνύματα από αναγνώστες της που παραπονιούνται για την κατάσταση που επικρατεί στη περιοχή γύρω από το ΞΕΝΙΑ .

Στο κέντρο της πόλης μας , σε απόσταση αναπνοής από Νομαρχία και Δημαρχείο , με την ανοχή προφανώς των τοπικών αρχών , δημιουργείται συχνά ένα είδους γκέτο και ανεπίσημο ανοιχτό κέντρο λαθρομεταναστών . Ιδιαίτερα γυναίκες που κυκλοφορούν στην περιοχή νυχτερινές ώρες νοιώθουν άβολα και διαμαρτύρονται για την κατάσταση .

Να σημειώσουμε ότι το ΞΕΝΙΑ είναι η κορυφή και μόνο του παγόβουνου , αφού υπάρχουν και άλλα εγκαταλελειμμένα κτήρια στη πόλη που έχουν καταληφθεί από λαθρομετανάστες χωρίς κανένας να ασχολείται με το θέμα .

Υπάρχει τελικά η βούληση να κλείσει αυτή η πληγή ; Αν δεν υπάρχει να βγουν τουλάχιστον οι αρχές και να το πουν για να γνωρίζουμε . Αν πάντως υπάρχει όρεξη να λυθεί το «πρόβλημα» , με μερικά μεροκάματα και τούβλα το θέμα θα λήξει .

Από εκεί και πέρα φυσικά , κάποιοι στην Αθήνα και στις Βρυξέλες θα πρέπει να σκύψουν πιο σοβαρά πάνω από το ζήτημα της μετανάστευσης , πριν είναι αργά και εξαντληθεί η υπομονή και φιλοξενία του σαμιώτικου (και όχι μόνο) λαού.

3 σχόλια:

ΒΑΘΥ SOS είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=2bkj6MkaAqE

ΒΑΘΥ SOS είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=2bkj6MkaAqE

ΒΑΘΥ SOS είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=2bkj6MkaAqE

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required