15 Απρ 2012

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό μας


Αγνή Καλογερή, Κώστας Καραπέτης και Αλέξανδρος Σταθακιός είναι οι  υποψήφιοι που συγκροτούν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ  στο νομό Σάμου.

Το ψηφοδέλτιο του κόμματος, καθώς και οι κύριοι άξονες του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ θα ανακοινωθούν την Τρίτη, 17 Απριλίου, στις 16.00 στο Ξενοδοχείο «Σάμος».

ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ


  1. Αγνή Καλογερή του Κωνσταντίνου: Γεννήθηκε στη Σάμο το 1966. Είναι Γεωπόνος και διατηρεί κατάστημα γεωργικών ειδών στην πόλη της Σάμου. Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Καραθάναση, μητέρα ενός παιδιού του Δημήτρη. Από το 1979 μέλος της ΚΝΕ και αργότερα του ΚΚΕ, καθώς και του ενιαίου Συνασπισμού. Από το 1998 μέλος του ΔΗΚΚΙ και 2 φορές υποψήφια βουλευτής με τους συνδυασμούς του για τη Σάμο.

  1. Κώστας Καραπέτης του Φιλίππου: Γεννήθηκε στο Περδίκι Ικαρίας το  1943. Είναι Χημικός (ΕΚΠΑ), εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα μέχρι και την συνταξιοδότησή του. Μέλος του ΚΚΕ εσωτερικού από την ίδρυσή του, ακολούθως της ΕΑΡ και του Συνασπισμού.

  1. Αλέξανδρος Σταθακιός του Δημητρίου: Γεννήθηκε στη Σάμο το 1970. Είναι Εκπαιδευτικός (Θεολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στην Κοινωνιολογία). Εργάζεται από το 2001 στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία “Κέντρο Πρόληψης Ν. Σάμου «Φάρος»”, που υλοποιεί προγράμματα πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας με την συνεργασία και επιστημονική εποπτεία του ΟΚΑΝΑ. Από το 2006 μέλος του Δ.Σ. του Πανελλαδικού Σωματείου Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης. Έχει θητεύσει 2 φορές στη θέση του Προέδρου του σωματείου στο οποίο σήμερα είναι Αντιπρόεδρος. Μέλος του Συνασπισμού.  Σύζυγος του η Ευγενία Σταθακοπούλου. Έχει ένα παιδί τον Δημήτρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required