18 Απρ 2014

Ο «Καπετάν Λαχανάς» στη Λαμία


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος Σάμου ‘’Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΛΑΧΑΝΑΣ’’, συμμετείχε από 11 έως 14 Απριλίου, στην Εκδήλωση ‘’Ας Γλεντήσω και ας χορέψω‘’ που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλυβίων Λαμίας, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λαμίας.




Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν όλα τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλυβίων Λαμίας, τα οποία έχοντας μπροστάρη τον πολλά υποσχόμενο Χοροδιδάσκαλο τους Γιάννη Αυγερόπουλο, πρόβαλαν την παράδοση του τόπου μας με χορούς που παρουσιάστηκαν ζωντανά από την παραδοσιακή και καταξιωμένη ορχήστρα Επτάσημο και τον Μάνο Κουτσαγελίδη.Ο ‘’ΚΑΠΕΤΑΝ ΛΑΧΑΝΑΣ’’ παρουσίασε Σαμιώτικους χορούς αποσπώντας θετικά σχόλια από το πολυπληθές κοινό αλλά και από τους διοργανωτές της εκδήλωσης. Και οι 17 χορευτές του Συλλόγου μας που συμμετείχαν στην εκδήλωση, απέδειξαν πως η καρδιά της Σάμου χτυπά δυνατά παντού.
Τέλος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος Σάμου ‘’Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΛΑΧΑΝΑΣ‘’ ευχαρίστησε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλυβίων Λαμίας για την συνεργασία την πρόσκληση και την φιλοξενία στην εκδήλωση του καθώς επίσης και στην όμορφη πόλη της Λαμίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required