19 Ιουλ 2014

102η Επέτειος Απελευθέρωσης της Ικαρίας



Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 102ης επετείου της απελευθέρωσης της Ικαρίας εκπροσώπησε την κυβέρνηση ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Σπύρος Σπυρίδων. Ο κ. Σπυρίδων παρακολούθησε την επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Κηρύκου, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ. κ. Ευσέβιος και στη συνέχεια παρέστη στην ετήσια επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των νεκρών Ικαριωτών.





Μεταξύ άλλων ο Γενικός Γραμματέας της Α.Δ.Α. δήλωσε: «Ιδιαίτερα σήμερα τα διδάγματα αυτής της περιόδου, είναι πιο επίκαιρα και πιο ισχυρά. Οι μεγάλες ιστορικές επέτειοι αποτελούν άλλωστε ευκαιρία, όχι μόνο για να τιμήσουμε τους προγόνους μας, αλλά για να αναδείξουμε τις μεγάλες δυνάμεις που κρύβει μέσα μας ο καθένας κι όλοι μαζί ως Έθνος».
Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Ικαρία ο κ. Σπυρίδων συμμετείχε σε σύσκεψη στο δημαρχείο με τη νεοεκλεγείσα Περιφερειάρχη Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου, το Δήμαρχο Ικαρίας κ. Χριστόδουλο Σταυρινάδη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Νίκο Κουλουλία και το νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Στέφανο Παμφίλη, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη λειτουργία του Δήμου και στην εκτέλεση των έργων στο νησί.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required