14 Σεπ 2014

Ο Θ. Παπαθεοφάνους για τις μεταφορές μαθητών








Απάντηση και τοποθέτηση στο θέμα της μεταφοράς μαθητών είχαμε από τον Περιφερειακό Σύμβουλο, π. Αντιπεριφερειάρχη Σάμου, κ. Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους.





"Επειδή δημιουργούνται εντυπώσεις και εσφαλμένα συμπεράσματα από την νέα Περιφερειακή Αρχή,  που με δελτία τύπου παραπληροφορεί και απαξιώνει την προσπάθεια όλων των εμπλεκόμενων για την εξασφάλιση του έργου της μεταφοράς των μαθητών, πληροφορούμε τους ενδιαφερόμενους ότι:  Η εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών για τους πρόχειρους διαγωνισμούς  κοινοποιήθηκε στις Περιφέρειες στα τέλη Ιουλίου.
  Η έγκριση του πρόχειρου διαγωνισμού για την Σάμο αποφασίστηκε από την Οικονομική Επιτροπή προεδρεύοντος  του Περιφερειάρχη κ. Γιακαλή.
  Από τυχαία ερευνά στο διαδίκτυο,  σας παρουσιάζουμε πίνακα με τις ημερομηνίες   κατάθεσης προσφορών σε πρόχειρους διαγωνισμούς  ακόμη και σε διεθνείς,  που είναι σε εξέλιξη σε πολλούς νομούς και περιφέρειες στην Ελλάδα,  από τον οποίο φαίνεται ότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου δεν αποτελεί εξαίρεση πανελλαδικά.
 
ημερομηνία κατάθεσης προσφορών
είδος διαγωνισμού
Περιφερειακή Ενότητα
9/9/2014
πρόχειρος
Ηλεία
4/9/2014
πρόχειρος
Μεσσηνία
5/9/2014
πρόχειρος
Ροδόπη
15/9/2014
πρόχειρος
Δράμα
24/7/2014
διεθνής
Ρέθυμνο
28/8/2014
πρόχειρος
Άρτα
8/9/2014
πρόχειρος
Λακωνία
23/6/2014
διεθνής
Καστόρια
8/10/2014
διεθνής
Γρεβενά
9/9/2014
πρόχειρος
Λάρισα
 Εάν λοιπόν κάποιοι θεωρούν τους εαυτούς τους,  βασιλικότερους του βασιλέως δεν έχουν παρά να ανατρέξουν στο νομοθετικό έργο του Υπουργείου Εσωτερικών που συνεχίζει να νομοθετεί  ακόμη και την ημέρα του αγιασμού της έναρξης του σχολικού έτους."



 Ο Περιφερειακός Σύμβουλος και τέως Αντιπεριφερειάρχης Σάμου


Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required