21 Σεπ 2014

Εργατικό Κέντρο Σάμου - Παρέμβαση για τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες


Αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Σάμου και σωματείων, στα πλαίσια των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Κ.Σ., πραγματοποίησαν παρέμβαση την Πέμπτη 18/9/14 το πρωί στο Λιμεναρχείο Σάμου και στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας  για το πρόβλημα των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών στο νομό μας.



Η αντιπροσωπεία παρουσίασε τις θέσεις του Εργατικού Κέντρου και τις ευθύνες κυβέρνησης και υπουργείου Ναυτιλίας για το τεράστιο αυτό πρόβλημα που ταλαιπωρεί για χρόνια νησιώτες, ναυτεργάτες και τουρίστες και κατέθεσε γραπτό υπόμνημα που θα σταλεί επίσης σε όλους τους αποδέκτες.

"Απέναντι στον μονόδρομο κυβέρνησης και εφοπλιστικού κεφαλαίου για εξασφάλιση συνεχώς περισσότερων κερδών στους εφοπλιστές, ασχέτως αν τα νησιά μας οδηγούνται στην απομόνωση, βρίσκεται ο δικός μας μονόδρομος. Είναι ο συνεχής αγώνας του εργατικού κινήματος αλλά και όλων των λαϊκών στρωμάτων των νησιών μας για καθημερινά δρομολόγια από και προς τον Πειραιά, με τακτική σύνδεση (τουλάχιστον τρεις φορές την βδομάδα) με την βόρεια Ελλάδα, με πλοία σύγχρονα και ασφαλή, με φθηνό εισιτήριο για ανθρώπους και εμπορεύματα και ναυτεργάτες με πλήρη δικαιώματα.Στον δρόμο αυτό κρινόμαστε όλοι!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required