1 Σεπ 2014

Η ορκωμοσία Δημάρχου και συμβούλων Δήμου Σάμου



Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 31 Αυγούστου στις 7:30 μ.μ. στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σάμου, η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλου και των τοπικών & δημοτικών συμβούλων που αναλαμβάνουν καθήκοντα από τη Δευτέρα, 1η Σεπτεμβρίου.






Η αίθουσα τελετών, όπου διεξήχθη η ορκωμοσία, ίσως δεν ήταν κατάλληλη, λόγω του μικρού σχετικά μεγέθους της, αφού είναι μεγάλος ο αριθμός των τοπικών και δημοτικών συμβούλων καθώς και των συγγενών τους που ήθελαν να παρακολουθήσουν, με αποτέλεσμα να υπάρξουν σύμβουλοι που δεν κατάφεραν να φτάσουν στο εσωτερικό της αίθουσας. Ίσως θα έπρεπε να είχε επιλεγεί η αίθουσα εκδηλώσεων, αν και όπως μάθαμε στη συνέχεια υπάρχει βλάβη στο κλιματιστικό της. Την ορκωμοσία τέλεσε ο Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ.κ. Ευσέβιος. Παρόντες ο Διοικητής της 79 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχος κ. Λαλούσης καθώς και ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Κατρακάζος.




 Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος κ. Αγγελόπουλος, μίλησε στο συγκεντρωμένο πλήθος που είχε από νωρίς γεμίσει την πλατεία Δημαρχείου. Ακολούθησε μια μικρής σχετικά διάρκειας γιορτή με κρασί, φρούτα και ζωντανή μουσική.Σύντομα αναμένεται η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου την οποία θα συγκαλέσει ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος της νικητήριας παράταξης «Η Σάμος Μπροστά», κ. Πάρης Παπαγεωργίου.



Ο νέος Δήμαρχος έχοντας δίπλα του τον πρώην Δήμαρχο Σαμίων κ. Πέτρο Γρύλλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required