22 Νοε 2014

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ για το ατύχημα στον Άγιο Κωνσταντίνο

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Δ. Παπαγιαννίδης 

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, κ. Δημήτρης Παπαγιαννίδης, διαβάζουμε πως εξέφρασε την  θλίψη του για το περιστατικό, επιβεβαιώνοντας ότι το μοναδικό ασθενοφόρο που ήταν σε υπηρεσία βρισκόταν εκείνη την ώρα καθοδόν προς το αεροδρόμιο για να παραλάβει ασθενή που είχε καταφθάσει με C-130, ενώ εξήγησε ότι όταν η υπηρεσία θα συλλέξει όλες τις σχετικές πληροφορίες θα εκδώσει ακριβές Δελτίο Τύπου για το συμβάν.






Δυστυχώς το μόνο που γίνεται σε αυτή την περίπτωση είναι να μας περιγράφει ο κ. πρόεδρος πως εξελίχθηκε η όλη διαδικασία. Το ότι η Σάμος παραμένει με 1 ασθενοφόρο για 33.000 μόνιμους κατοίκους και ότι ο ίδιος ακόμη δεν έχει δώσει λύση, δεν απαντάται σε κανένα Δελτίο Τύπου!





Από πλευράς του το υπουργείο Υγείας παραπέμπει στο Δελτίο Τύπου, το οποίο και εξέδωσε στη συνέχεια το ΕΚΑΒ:


«Κατόπιν του περιστατικού του δυστυχήματος του 34χρονου που συνέβη στις 20 Νοεμβρίου 2014 στην περιοχή του Αγ. Κωνσταντίνου Σάμου, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε πως το Ε.Κ.Α.Β. ενημερώθηκε από το Νοσοκομείο της Σάμου για το περιστατικό στις 18:03, ενώ το ασθενοφόρο βρισκόταν καθοδόν προς το αεροδρόμιο για να παραλάβει περιστατικό αεροδιακομιδής από τη Μυτιλήνη.Στις 18:05 ενημερώθηκε σχετικά ο Διοικητής του Νοσοκομείου Σάμου, ο οποίος και επικοινώνησε άμεσα στις 18:06 με τον Διοικητή της Ταξιαρχίας, ζητώντας την συνδρομή του στρατιωτικού ασθενοφόρου.Στη συνέχεια το ασθενοφόρο της Ταξιαρχίας, αφού παρέλαβε 2 γιατρούς από το Νοσοκομείο της Σάμου, ξεκίνησε (στις 18:40) για την περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, που απέχει περίπου 24 χιλιόμετρα, ενώ επέστρεψε στο νοσοκομείο της Σάμου στις 19:45».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required