27 Νοε 2014

Η Sky Express δώρησε απινιδωτή στο αεροδρόμιο Σάμου


Η Sky Express στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς της, παρέδωσε  ως  δωρεά μια συσκευή απινίδωσης  τελευταίας τεχνολογίας στον Κρατικό Αερολιμένα  Σάμου «Αρίσταρχος ο Σάμιος». Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου,  ο Κυβερνήτης  Νικόλαος Μόσχος – Security Manager της Sky Express – μαζί με το πλήρωμά του παρέδωσε στον Αερολιμενάρχη του Αερολιμένα Σάμου, κ. Μανούκα, τη συσκευή απινίδωσης.




Η Sky Express επιχειρώντας τα τελευταία 10 χρόνια έχει πραγματοποιήσει πάνω από 60 χιλιάδες πτήσεις και συνδέει 20 προορισμούς καθόλη τη διάρκεια του έτους.Αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειας της εταιρείας μας για καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού ήταν και η βράβευση μας  ως τη δεύτερη καλύτερη Ευρωπαϊκή περιφερειακή Αεροπορική Εταιρία  από το Σύνδεσμο Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιρειών για το 2014/15.



 Στη φωτογραφία, ο Αερολιμενάρχης Σάμου κος Μανούκας (ανάμεσα στο συγκυβερνήτη Μ. Φρονιμάκη και στην αεροσυνοδό κα Ε. Βερίγου), ο κυβ/της Ν. Μόσχος και το πλήρωμα του κατά τη τελετή παράδοσης – παραλαβής της συσκευής απινίδωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required