11 Δεκ 2014

"Θαύμα; Ναι, θαύμα!"



Με τον παραπάνω τίτλο, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός για την Πολύτεκνη και Τρίτεκνη Οικογένεια «Θεόφιλος», γνωστοποίησε στην ιστοσελίδα του τη σημερινή αποστολή προς τη Σάμο. Διαβάστε πως την περιγράφουν οι ίδιοι παρακάτω.

 


Ο Πρόεδρος του "Θεόφιλος" κ. Γιάννης Ναυπλιώτης


«Από χθες βρέχει συνεχώς σε όλη την Αθήνα και ιδιαίτερα στο Γαλάτσι. Σήμερα 11.12 από τις 10.00 που ήρθε το φορτηγό και φορτώσαμε για τους άπορους πολύτεκνους της Σάμου με 452 κιβώτια γεμάτα τρόφιμα, παιχνίδια και άλλα είδη, σταμάτησε η βροχή. Έτσι διευκολύνθηκαν οι εθελοντές μας να φορτώσουν το φορτηγό.  Εμείς αυτό το θεωρούμε θαύμα και ευλογία από το Χριστό μας, που Αγαπάει όλα τα παιδάκια του κόσμου και ιδιαίτερα των απόρων πολυτέκνων οικογενειών. Και σήμερα που γιορτάζουν οι «νεοεποχίτες» την παγκόσμια ημέρα του παιδιού, μας βοήθησε να ξεκινήσουμε την αποστολή, η οποία πραγματοποιείται μετά από αίτημα των πολυτέκνων Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων, που μας ενημέρωσε ότι στα νησιά αυτά ζουν 803 πολύτεκνες οικογένειες, οι οποίες έχουν πληγεί ιδιαιτέρως λόγω στης συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης.





Με αγάπη φορτώσαμε σήμερα το φορτηγό και ευχόμαστε τα παιδάκια της παραμεθόριας αυτής περιοχής να έχουν καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.   Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας: Madona, Αγροτύπ, Relkon, Γεώργιος Κουδούνης (Ωμέγα Bebe), LIDL, ADAMS Shoes, Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, ΝΟΥΝΟΥ, Toi & Moi, Chicco, Μύλοι Λούλη.


Την Μεταφορά έκανε η Σάμος Express και η NEL Lines».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required