21 Μαρ 2015

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Σάμου για τη στοχοποίηση συναδέλφων τους



Σε ανακοίνωση που αναφέρονται στη στοχοποίηση των εργαζομένων συναδέλφων τους, στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, προχώρησε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Σάμου. Διαβάστε παρακάτω το κείμενο της ανακοίνωσης.









Α  Ν  Α  Κ  Ο  Ι  Ν  Ω  Σ  Η

Με αφορμή το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες γύρω από την εκτέλεση των μεγάλων έργων υποδομής της πόλης μας και το γεγονός της στοχοποίησης των συναδέλφων μας εργαζομένων στις τεχνικές υπηρεσίες,  εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας προς αυτούς. Παρόλες τις δυσκολίες και την έλλειψη αναγκαίων μέσων,  πασχίζουν για την υλοποίηση όλων των έργων και επωμίζονται δυσανάλογες ευθύνες από αυτές που πιθανόν τους αναλογούν, προκειμένου αυτά να υλοποιηθούν μέσα στα αυστηρά χρονοδιαγράμματά τους.
Την ταλαιπωρία και την αγανάκτηση των πολιτών την αντιλαμβανόμαστε, αλλά ας αναρωτηθούμε όλοι μας για την εικόνα της σημερινής πόλης.  Μήπως  υπάρχουν ευθύνες σε εκείνους που αποφάσιζαν και επί σειρά ετών δεν υλοποίησαν ούτε ένα μεγάλο έργο υποδομής που να αφορά την υγεία και την ποιότητα ζωής των κατοίκων;
Όμως, η επίθεση που δεχόμαστε με κακόβουλα σχόλια, γενικεύσεις, ανυπόστατες κατηγορίες και γενικότερα η αναζήτηση εξιλαστήριων θυμάτων στον ποιο αδύναμο κρίκο, δηλαδή στα πρόσωπα των εργαζομένων και ειδικότερα των επιβλεπόντων μηχανικών είναι απαράδεκτη και έχουν συνέπειες τόσο σε προσωπικό, εργασιακό, όσο και οικογενειακό επίπεδο. Εξάλλου, κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί ότι δεν εκτελούνται μόνο τα έργα της  πόλης, αλλά μια σειρά μεγάλων έργων σε όλη την έκταση του νησιού.
Βεβαιώνουμε τους δημότες και τους κατοίκους της πόλης ότι, οι εργαζόμενοι του Δήμου Σάμου, εργάζονται με αυταπάρνηση, ζήλο, αποδοτικότητα και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η πόλη να πάρει τη μορφή που πραγματικά της αξίζει.
Μια πόλη σύγχρονη, καθαρή, απαλλαγμένη από το βραχνά του παρελθόντος. Μια πόλη που πραγματικά θα χαίρονται οι δημότες, οι κάτοικοι  και οι επισκέπτες της.
Εξ αλλού η ταλαιπωρία είναι προσωρινή, τα έργα είναι μόνιμα! 
  

Το Δ.Σ Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Σάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required