29 Μαρ 2015

Πρεμιέρα από την Θεατρική Ομάδα Σάμου



Κυριακή 29 Μαρτίου και η Θεατρική Ομάδα Σάμου κάνει πρεμιέρα απόψε στις 9μ.μ., με το νέο έργο που ανεβάζει για τη φετινή σεζόν.





Μια φορά κι έναν καιρό οι άνθρωποι αναζήτησαν την εκπλήρωση των ονείρων τους σ’ έναν καινούργιο κόσμο, την Αμερική. Μια φορά και σήμερα, δυο κορίτσια ανακαλύπτουν τη ζωή ζητώντας να πραγματώσουν τα δικά τους όνειρα. Παρακολουθούμε την πορεία της ζωής τους από τα 8 στα 88 τους χρόνια, πότε κυρίαρχες του παιχνιδιού, πότε σχοινοβάτες και πότε ναυαγοί. Ανάμεσά τους κι ο αιώνιος άντρας, σύζυγος και εραστής.



Το «Ποιος ανακάλυψε την Αμερική;» μιλάει έτσι σε 28 σχεδόν κινηματογραφικά στιγμιότυπα για τη φιλία, τον έρωτα, τις προσωπικές αναζητήσεις και κατακτήσεις αλλά και για την προδοσία, την αρρώστια, τον θάνατο. Όλα αυτά όμως με την απόσταση που προσφέρει το χιούμορ, το έργο είναι μια κωμωδία, ένα παραμύθι.



Η Θεατρική Ομάδα Σάμου παρουσιάζει το πολυπαιγμένο και μεταφρασμένο σε έξη γλώσσες έργο της Χρύσας Σπηλιώτη την Κυριακή 29 Μαρτίου, Τετάρτη 1, Παρασκευή 3 και Κυριακή 5 Απριλίου στις 9 μ.μ. στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.



Προπώληση: Moccassino shoes, Bιβλιοπωλεία «Κύκλος» στο Βαθύ και Καραστάθη στο Καρλόβασι.
Κρατήσεις: 22730.22876 & 6982.347557


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required