13 Μαΐ 2015

Το Επιμελητήριο υποδέχθηκε τους πρώτους τουρίστες από την Σκανδιναβία




Το Επιμελητήριο Σάμου, την Κυριακή 10 Μαΐου, διοργάνωσε και χρηματοδότησε την εκδήλωση υποδοχής των πρώτων τουριστών από την Σκανδιναβία, με δύο πτήσεις τσάρτερ από την Δανία και μία από την Σουηδία, συνολικά 540 επιβάτες.











Στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου Σάμου τους τουρίστες υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου κος Γεώργιος Κυριαζής, και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυθαγορείου «Λυκούργος», όπου πρόσφεραν στον κάθε επιβάτη από μια τσάντα με δώρα, γλυκό κρασί της Σάμου, ούζο, δίκαιη κούπα του Πυθαγόρα, ενημερωτικά & διαφημιστικά φυλλάδια του νησιού καθώς και ένα κλαδί ορχιδέας.











Οι επισκέπτες γεύτηκαν παραδοσιακά προϊόντα, και εδέσματα, δοκίμασαν το Σαμιώτικο κρασί, και το ούζο και παρακολούθησαν τους παραδοσιακούς χορούς που παρουσίασε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Λυκούργος»
Σε αυτή τη προσπάθεια, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, τον Αερολιμενάρχη του Αεροδρομίου Σάμου «Αρίσταρχος» κο. Παναγιώτη Μανούκα και το προσωπικό του αεροδρομίου για τη συνεργασία τους, επίσης ευχαριστούμε τα παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυθαγορείου «Λυκούργος» και την κα Σούλα Κοτίτσα, και τον κο Δημήτρη Σοφιανό. Τέλος, ευχαριστούμε τον κο Πέτρο Γλεούδη, την κα Βάσω Καρλοβασίτου, τον κο Γιάννη Πασχάλη, την σύζυγο του Ελίζαμπεθ, τον γιό του Γιώργο, τον Δημήτριο Ωρολογά και την Ευαγγελία Παπαδοπούλου για την βοήθειά τους στην υποδοχή των τουριστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required