23 Ιουν 2015

Πρωτιά στην Τεχνολογική Κατεύθυνση με 19.065 μόρια!


Πρωτιά με 19.065 μόρια για τον Μανόλη Παναγιώτου του ΓΕΛ Σάμου



Αναρτήθηκαν σήμερα Τρίτη 23 Ιουνίου, στα Λύκεια της χώρας και φυσικά στα νησιά μας, οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ-Β΄(στα κοινά με τα ΓΕΛ μαθήματα). Αντίστοιχα, οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α', καθώς και των ΕΠΑΛ-Β΄ (μαθήματα ειδικότητας) θα αναρτηθούν την Πέμπτη 25 Ιουνίου, σε όλα τα ΕΠΑΛ της χώρας.







Πρωτιά στο νομό μας από την Τεχνολογική Κατεύθυνση 2 – Τομέας Πληροφορικής και Υπηρεσιών για τον μαθητή του Γενικού Λυκείου Σάμου Μανόλη Παναγιώτου που συγκέντρωσε 19.065 μόρια έχοντας γενικό βαθμό πρόσβασης 19,02. Αξίζει να αναφερθεί ότι μόνο 183 μαθητές της Τεχνολογικής Κατεύθυνσης σε ολόκληρη τη χώρα ξεπέρασαν τα 19.000 μόρια. Ο Μ. Παναγιώτου, αριστούχος μαθητής του σχολείου του είχε διακριθεί στο παρελθόν και στους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Συγχαρητήρια στον ίδιο για το αποτέλεσμα αλλά και στους γονείς του δασκάλους, Βάσω Πιλιτσίδου και Αντώνη Παναγιώτου. Συνέντευξη του μαθητή θα φιλοξενήσει απόψε στις 9 μ.μ. η «Σαμιακή Τηλεόραση» στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.


Όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.
Έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία για την υποβολή μηχανογραφικού, η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί από τους υποψηφίους μέχρι και την Τρίτη 7 Ιουλίου.


Οι βάσεις των σχολών αναμένεται να ανακοινωθούν μετά τις 20 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required