28 Ιουν 2015

6μελές κλιμάκιο της Ε.Ο.Δ. στη Σάμο



Από το Σάββατο 20 έως και την Δευτέρα 22 Ιουνίου, 6μελές κλιμάκιο από την Ε.Ο.Δ. (Ελληνική Ομάδας Διάσωσης) Αττικής, με επικεφαλής τον πρόεδρό της Θάνο Κωνσταντάκη, επισκέφθηκε την Ε.Ο.Δ. Σάμου μεταφέροντας ιατροφαρμακευτικό υλικό, το οποίο συγκέντρωσαν εθελοντικά, για την ενίσχυση του έργου τους. Με την ευκαιρία της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε συνεκπαίδευση στην ορεινή διάσωση σε νέες τεχνικές, στο Κακοπέρατο - Κέρκη, όπου έγινε και διανυκτέρευση σε base camp. 








Όπως μας είπε ο Αρχηγός του σαμιακού παραρτήματος κ. Δημήτρης Καλατζής, ευχαρίστησαν τους συναδέλφους τους για την τιμητική τους επίσκεψη και για την ενίσχυσή τους με τα απαραίτητα υλικά.
Ιδιαίτερα ευχαρίστησαν:

Την κ. Κατερίνα Σταύρου εκ μέρους του ξενοδοχείου SAMAINA INN στο Καρλόβασι, το οποίο κάλυψε τις διανυκτερεύσεις.

Τον πρόεδρο του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου Αλέξανδρο Μαλαγάρη και τον Δημήτρη Σιγανό για την μετάβαση του κλιμακίου με το φουσκωτό του Συλλόγου στο ακρωτήριο Πράσσο.



Πέρα από την εκπαίδευση, το σημαντικό είναι ότι δημιουργήθηκαν νέες φιλίες και τα 2 παραρτήματα ήρθαν ακόμα πιο κοντά, δίνοντας ραντεβού για νέες συναντήσεις και εκπαιδεύσεις στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required