18 Ιουν 2015

Γιγαντοπανό στο "Ξενία" από την Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης


Γιγαντοπανό ενάντια στα σχέδια της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για νέα ΝΑΤΟϊκή βάση στο Αιγαίο και ενάντια στις ΝΑΤΟϊκές βάσεις στη χώρα μας ανάρτησαν τα μέλη της Πανσαμιακής Επιτροπής για την Ειρήνη (μέλος της ΕΕΔΥΕ) στο εγκαταλειμμένο κτίριο του "Ξενία" στην παραλιακή της Σάμου.

Άλλωστε σήμερα Πέμπτη 18 Ιουνίου και ώρα 7:30 μ.μ. η Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης και το Εργατικό Κέντρο Σάμου καλούν το λαό και τη νεολαία της Σάμου στην αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο στο Βαθύ και στις 8:30΄ στην Πλατεία Αγίου Κηρύκου στην Ικαρία.



Την ίδια ώρα και μέρα, συγκεντρώσεις διοργανώνονται από τους φορείς των νησιών σε Λήμνο, Μυτιλήνη, Ικαρία, Κάλυμνο, Κω και Ρόδο, φτιάχνοντας μια αντιιμπεριαλιστική αλυσίδα στο Αιγαίο.


"Λέμε STOP στα σχέδια της κυβέρνησης για βάση θαΝΑΤΟυ στα νησιά μας. Καταγγέλλουμε την απόπειρα μετατροπής του ΑΙγαίου σε ιμπεριαλιστικό ορμητήριο κατά γειτονικών χωρών και λαών.



Ούτε γη, ούτε νερό, στους φονιάδες των λαών", καταλήγει η κοινή ανακοίνωση κάλεσμα της Επιτροπής Ειρήνης και του Εργατικού Κέντρου Σάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required