16 Ιουν 2015

"Ευχαριστήρια επιστολή" από τον Α. Σίμο για Πρόεδρο και τέως Αντιπρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου


Ανοιχτή επιστολή που τη χαρακτηρίζει "ευχαριστήρια" έδωσε στη δημοσιότητα ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης ΑΚΙΣ, Αντώνης Σίμος, ως απάντηση στις 2 πρόσφατες επιστολές που αναφέρονταν στον ίδιο, από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Αμυρσώνη και τον π. Αντιπρόεδρο, παραιτηθέντα δημοτικό σύμβουλο Ν. Ελένη. Την επιστολή του κ. Ελένη θα βρείτε σε σχετικό δημοσίευμα στο blog του "Σαμιακού Βήματος" ενώ την επιστολή του κ. Αμυρσώνη μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.





ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΑΜΟΥ

Σάμος, 15 Ιουνίου 2015

Σε απάντηση των από 7 και 9 Ιουνίου ανοικτών επιστολών σας κύριε Αμυρσώνη και κύριε Ελένη, αισθάνομαι την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω δημόσια, διότι μέσα από το ύφος και το περιεχόμενο των δικών σας επιστολών είχα την ευκαιρία:
1ον Να διαπιστώσω ότι μέχρι σήμερα εκτελώ τα καθήκοντά μου με απόλυτη επιτυχία.   
2ον Να ξεχωρίσω τη διαφορά της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που υπερασπίζεται ο λαός μας, από τη «δημοκρατία» που εσείς υπηρετείτε κατ’ επιταγή των συμφερόντων σας. 
3ον Να καταλάβω γιατί η ΠΑΤΡΙΔΑ μας έχει φτάσει στα όρια της ηθικής και οικονομικής της αντοχής.
Τέλος, σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω με την ίδια δύναμη να εκτελώ τα καθήκοντα που μου ανέθεσε ο σαμιακός λαός, χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση από το δρόμο που μου χάραξαν οι αρχές της Δημοκρατίας και η συνείδησή μου.
Αντώνης Σίμος
Δημοτικός Σύμβουλος

(Επικεφαλής της ΑΚΙΣ)





Η επιστολή του Προέδρου  Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου Κ. Αμυρσώνη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required