22 Ιουλ 2015

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ απαντά σε δημοσίευμα τοπικού ιστολογίου

             




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΜΟΥ


Σάμος 20/07/2015


"Με έκπληξη διαβάσαμε σε τοπικό ιστολόγιο, ένα εμπαθές λιβελογράφημα εναντίον του Βουλευτή Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ συντρόφου Δημήτρη Σεβαστάκη.




Οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί, οι ανιστόρητες συγκρίσεις, η προσπάθεια ηθικής εξόντωσης ενός έντιμου ανθρώπου που βρίσκεται αντιμέτωπος με απίστευτα σκληρά διλήμματα, απεικονίζουν το πολιτικό επίπεδο και το ήθος των συντακτών του κειμένου.

Η χώρα και ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετώπισαν έναν πρωτοφανή εκβιασμό, ένα πραξικόπημα που έγινε με τις ερπύστριες των τραπεζών και αναγκάστηκε να συνθηκολογήσει και να υπογράψει τους όρους των εκβιαστών. Δεν υπάρχει άνθρωπος στον ΣΥΡΙΖΑ που να μην αναγνωρίζει ότι η συμφωνία είναι ένα σκληρό μνημόνιο, με απάνθρωπα μέτρα που θα επιτείνουν την ύφεση και την κοινωνική καταστροφή. Το δίλλημα είναι αν θα παραδώσουμε την κυβέρνηση στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα ή αν θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, αναζητώντας μια οδό διαφυγής. Όλες οι επιλογές είναι δύσκολες. Κατανοούμε τη θέση του συντρόφου μας Δημήτρη Σεβαστάκη και σεβόμαστε τις επιλογές του. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να σπιλώσει την τιμή και την αξιοπρέπειά του. Είναι υποχρεωμένος με τις ιδεολογικές και πολιτικές του πεποιθήσεις να συνυπολογίσει τις ανάγκες όλων των κατοίκων των νησιών και τις δραματικές συνέπειες που θα είχε στη ζωή τους μια άτακτη χρεωκοπία.

Πληροφορούμε τους διαδικτυακούς εισαγγελείς ότι από την ημέρα της εκλογής του διαθέτει το 40% της βουλευτικής αποζημίωσης για τις ανάγκες του κόμματος και την Αλληλεγγύη.


Μέσα σε αυτή την ασφυκτική κατάσταση θα υπερασπισθούμε ως τοπική κοινωνία την ευπρέπεια, το σεβασμό της διαφορετικής άποψης, το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου, θα απομονώσουμε τη χυδαιότητα, την ανθρωποφαγία και την συκοφαντία."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required