26 Αυγ 2015

Το εντυπωσιακό συρτάκι της Aegean Regatta στη Σάμο


Αεροφωτογραφίες: Γιάννης Παλαιοκαστρίτης

 Στο Πυθαγόρειο της Σάμου, το τρίτο σταθμό της Aegean Regatta, βρίσκονται οι ιστιοπλόοι και τα σκάφη που μετέχουν στον διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνα. Ολοι τους έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τις εκδηλώσεις στο Βαθύ της Σάμου που διοργάνωσαν ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου, ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΔΟΠΠΟΝΑΣ).










Η κορύφωση του party ήρθε όταν 180 χορευτές από δεκατρία συγκροτήματα του νησιού παρουσίασαν «το μεγάλο συρτάκι» συμπαρασύροντας σε δεινές χορευτικές φιγούρες και τους ιστιοπλόους που μετέχουν στον αγώνα.


Δείτε εδώ το βίντεο από το εκπληκτικό συρτάκι:
https://www.youtube.com/watch?v=s2UZGiYgrXk


Διοργανωτές της «Ρεγκάτας του Αιγαίου» είναι η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής μαζί με την Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και συνδιοργανωτές είναι οι όμιλοι: Α.Σ.Ι.Α.Θ. Ρόδου, A.O. Aιγαίου, N.O. Xίου, N.O. Σάμου, Ν.Ο. Καρλοβάσου, Λ.Ο.Ι.Α.Θ. Μυτιλήνης, Ν.Ο.Λέρου, Ι.Ο.Χίου και Ι.Ο.Μυτιλήνης, με συντονιστή όμιλο το Ν.Ο. Σάμου.


Η «Ρεγκάτα του Αιγαίου» έχει στο πλευρό της, την εταιρεία τηλεπικοινωνίων Cosmote, η οποία αναγνωρίζοντας τον σπουδαίο ρόλο της διοργάνωσης στην ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού και του ναυταθλητισμού, θα βρεθεί για ακόμη μία χρονιά αρωγός των σκαφών και πληρωμάτων στο ταξίδι τους μέσα στο Αιγαίο.


Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα http://www.aegeanregatta.gr και στο www.facebook.com/Aegean.Regatta ενώ οι φωτογραφίες είναι από τον ZAGAS Photography (www.facebook.com/zagasphotography)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required