24 Αυγ 2015

Κοσμαδαίοι: "Τα μικρά χωριά δεν τα λαμβάνουν υπ’ όψιν"



Την Παρασκευή 21 Αυγούστου η "Ανατροπή" επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα των Κοσμαδαίων. Εκεί την υποδέχτηκε ο εκπρόσωπος του χωριού, Σταύρος Καραγιαννάκης, καθώς και διάφοροι κάτοικοι. Έγινε ενημέρωση για διάφορες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Στη συζήτηση που ακολούθησε, τοποθετήθηκαν οι κάτοικοι σε πολλά ζητήματα που τους απασχολούν. 












Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του χωριού, το χωριό δεν έχει ακόμα internet και στην κοινότητα δεν υπάρχει ηλεκτρονικός υπολογιστής. Ακόμα, δεν έχει γίνει κάτι το ουσιαστικό για το Σ.Ε.Π.Π., αλλά από ότι γνωρίζει, ο δήμος παρέλαβε αυτές τις μέρες προμήθειες για την πολιτική προστασία, και περιμένει να δει τι θα στείλουν και στο χωριό του. Το σωματείο πρέπει να βοηθηθεί από εξοπλισμό, γιατί η ευρύτερη περιοχή είναι καταπράσινη και από τις πιο απομακρυσμένες.




Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά κάποιος κάτοικος του χωριού, τα μικρά χωριά δεν τα λαμβάνουν υπ’ όψιν τους. Κατά την περίοδο του καλοκαιριού δεν υπάρχει καθόλου συγκοινωνία με μέσα μαζικής μεταφοράς, ώστε το χωριό να είναι εύκολα επισκέψιμο, και να διευκολυνθεί και η εξυπηρέτηση των κατοίκων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required