3 Αυγ 2015

Η συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου με την υποστήριξη του Χορευτικού Ομίλου Σάμου


Μια υπέροχη συναυλία χάρισαν στο νησί της Σάμου η αγαπημένη ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου μαζί με τον Θέμη Καραμουρατίδη και το επιτελείο τους, την Πέμπτη 30 Ιουλίου, στον προαύλιο χώρο των Γυμνασίων στην πόλη της Σάμου. Πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα φωτεινό καλοκαιρινό πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια της Νατάσσας Μποφίλιου όπως το “Σ’ έχω βρει και σε χάνω”, το “Εν λευκώ”, το “Μέτρημα” κ.α.




Η Νατάσσα Μποφίλιου κατά τη διάρκεια της συναυλίας, τόνισε ότι χάρη στον Χορευτικό Όμιλο Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ κατάφερε να βρεθεί στη Σάμο και να τραγουδήσει, ευχαριστώντας ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Ομίλου Φίλιππο Πυργιώτη και τον αντιπρόεδρο Μάκη Ευαγγέλου, για τον κόπο που κατέβαλαν ώστε να γίνει πραγματικότητα αυτή η διοργάνωση.




H συναυλία υλοποιήθηκε σε παραγωγή της εταιρείας ‘PROSPERO’, την επικοινωνία-προβολή είχε αναλάβει η ‘Δυναμική Promotion Σάμου’, και επίσης βοήθεια πρόσφερε και ο Δήμος Σάμου ο οποίος παραχώρησε τον χώρο.

Σημαντική για την υλοποίηση της συναυλίας ήταν η συμβολή των επιχειρήσεων – χορηγών τους οποίους ο ΧΟΡ.Ο.Σ ευχαρίστησε θερμά, ενώ ιδιαίτερα ευχαρίστησε και τον κ. Γιώργο Ροδίτη ο οποίος είχε την ευθύνη του χώρου.




Τη συναυλία χαιρέτισε ο Δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο οποίος συνεχάρη τον Χορευτικό Όμιλο Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ και τα μέλη του, για την ιδέα υλοποίησης μιας τόσο ποιοτικής συναυλίας, στο νησί της Σάμου.
Τα πιο θερμά συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους εκείνους που τίμησαν με την παρουσία τους τη συναυλία, επιβεβαιώνοντας το επιχείρημα του ΧΟΡ.Ο.Σ ότι η Σάμος μπορεί να στηρίξει μια συναυλία βασισμένη στην ποιότητα.






Μάλιστα, η Νατάσσα Μποφίλιου, εκμυστηρεύτηκε στα μέλη του ΧΟΡ.Ο.Σ ότι το κοινό της συναυλίας της στη Σάμο ήταν από τα καλύτερα και πιο θερμά που έχει συναντήσει αυτό το καλοκαίρι, και πως χαίρετε που κατάφερε μετά από πολλά χρόνια η επιθυμία της για συναυλία στη Σάμο, να γίνει πραγματικότητα.







Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ νοιώθει ιδιαίτερη χαρά και τιμή που η συναυλία είχε την επιτυχία που της άρμοζε, και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει το ποιοτικό του έργο με σκοπό την προβολή του πολιτισμού και των τεχνών.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required