27 Σεπ 2015

Η Ένωση Ξενοδόχων Σάμου συζητά για το χωροταξικό

Πρόσκληση για συζήτηση, γύρω από τα θέματα που ανακύπτουν από τον ανασχεδιασμό του χωροταξικού του Βορείου Αιγαίου και αφορούν τον κλάδο τους, απέστειλε στα μέλη της η Ένωση Ξενοδόχων Σάμου. "Αγαπητοί Συνάδελφοι, Εν όψει των γρήγορων εξελίξεων που αφορούν το κλάδο μας για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό όλων των Τουριστικών μονάδων του νησιού μας, σας προσκαλούμε τη Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Ξενοδοχείου "Σάμος" όπου θα γίνει συζήτηση επί του σχεδίου νόμου του περιφερειακού χωροταξικού Βορείου Αιγαίου.




Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη γιατί μπαίνουν επί τάπητος σοβαρά θέματα για το τουρισμό στην Σάμο που Εν πολλοίς θα κρίνουν το τουριστικό προϊόν για τις επόμενες δεκαετίες.


Ενδεικτικά σας παραθέτουμε ότι αναφέρει…


Aύξηση της ελάχιστης απαιτούμενης επιφάνειας γηπέδου σε είκοσι (20) στρέμματα και θέσπιση μέγιστης πυκνότητας 8 και 9 κλινών/στρέμμα για ξενοδοχεία 5 και 4 αστέρων, αντιστοίχως, μόνο!!!

Επίσης έχετε υπόψιν σας ότι ο Εκσυγχρονισμός υφιστάμενων τουριστικών μονάδων επιτρέπετε μόνο με παράλληλη αναβάθμιση σε τύπους και κατηγορίες καταλυμάτων (4 και 5 αστέρια)...
Εκσυγχρονισμός σε ξενοδοχεία τριών αστέρων δεν προβλέπεται… καθώς επίσης, εντάσσονται και τα υφιστάμενα καταλύματα στους περιορισμούς μέγιστης πυκνότητας, αποτρέποντας την επέκταση και αναβάθμιση αυτών."


Δείτε περισσότερα


www.ypeka.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required