3 Οκτ 2015

5 τόνοι ρουχισμού, υλικών και εφοδίων, για τους μετανάστες & πρόσφυγες στη Σάμο

Φωτογραφίες: Χάρης Ζαβουδάκης

O Βρετανικός τουριστικός οργανισμός SUNVIL HOLIDAYS, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια μεταφέρει στο νησί μας υψηλής εισοδηματικής στάθμης Βρετανούς τουρίστες, την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου, με την πτήση τσάρτερ GERMANIA ST2374 από το αεροδρόμιο του GATWICK, η οποία πτήση προσγειώθηκε χωρίς επιβάτες, μετέφερε μεγάλη ποσότητα (5 τόνοι) ρουχισμού, υλικών και εφοδίων για τους μετανάστες και πρόσφυγες που έρχονται στο νησί μας και έχουν την ανάγκη υποστήριξης κατά την μονοήμερη παραμονή τους. 






Τα υλικά συγκεντρώθηκαν μετά από πρωτοβουλία του tour operator και κύρια προέρχονται από πελάτες του γραφείου, που έκαναν τις διακοπές τους στη Σάμο κατά την τρέχουσα τουριστική περίοδο.





Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Ν. Κατρακάζος



"Ως Περιφερειακή Ενότητα με χαρά αποδεχτήκαμε την προσφορά του SUNVIL που θεωρούμε ότι με τη βοήθεια και του τοπικού εθελοντικού κινήματος σε ό,τι αφορά τη φύλαξη και διανομή θα προσφέρει πάρα πολύ στην προσπάθεια όλων για την εξασφάλιση ανθρωπίνων συνθηκών διαβίωσης στους μετανάστες κατά τη σύντομη παραμονή τους στο νησί μας.


Εμείς ευχαριστούμε και συγχαίρουμε το SUNVIL για τη πρωτοβουλία και την προσφορά και από μέρους μας θα παρέχουμε κάθε δυνατή διευκόλυνση. Πιστεύουμε τέλος, ότι η ενέργεια αυτή μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα μιας άλλης θετικής αντιμετώπισης σε ό,τι αφορά τις επιπτώσεις στον τουρισμό των νησιών μας από το μεταναστευτικό πρόβλημα."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required