12 Οκτ 2015

Σημαντική σύσκεψη με την κινεζική αντιπροσωπεία


Συνεχίστηκε και σήμερα η φιλοξενία  αντιπροσωπείας υψηλόβαθμων στελεχών από την διοίκηση της επαρχίας Σαανσί ( Shaanxi) της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Οι υψηλοί επισκέπτες αφού διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο στο Κοκκάρι συμμετείχαν σήμερα και μετά από επίσκεψη στο Μουσείο Οίνου της ΕΟΣΣ , σε σύσκεψη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητάς, με την παρουσία της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, κας Καλογήρου καθώς και των τουριστικών και παραγωγικών φορέων .

Έγινε μια  παρουσίαση κυρίως του τουριστικού προϊόντος της Σάμου μέσα σε μία πολύ καλή και φιλική ατμόσφαιρα και συμφωνήθηκε να συνεχιστούν οι επαφές και να εξεταστεί η δυνατότητα για επιχειρηματική αποστολή στην τουριστική έκθεση του Πεκίνου τον Ιούνιο. Επίσης προτάθηκε και η φιλοξενία στη Σάμο σημαντικών κινέζων τουριστικών πρακτόρων ώστε να γνωρίσουν την περιοχή μας . Οι κινέζοι φιλοξενούμενοι έμειναν ενθουσιασμένοι ( όπως οι ίδιοι δήλωσαν ) με την φιλοξενία, την ομορφιά του νησιού και την ιστορία μας .

Η συνάντηση διήρκεσε 2 ώρες με μοναδική μάλλον παραφωνία την καθυστερημένη άφιξη του Δημάρχου Σάμου , προς το τέλος της συνάντησης και αφού οι πιο πολλοί παριστάμενοι είχαν μιλήσει . Πρόλαβε πάντως να μιλήσει ο ίδιος και να φωτογραφηθεί .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required