27 Νοε 2015

Έρχεται και φέτος η "Παραμυθούπολη"!



Η ομάδα της "Παραμυθούπολης είναι και φέτος έτοιμη (από 12 Δεκεμβρίου 2015 έως 3 Ιανουαρίου 2016), να προσφέρει μοναδική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, σε μικρούς και μεγάλους. Οι ίδιοι αναφέρουν:

"Φέτος, όπως και κάθε χρόνο για 4η συνεχόμενη χρονιά, ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου μαζί με μια μικρή ομάδα ανθρώπων διοργανώνει την γνωστή σε όλους «Παραμυθούπολη». Παρά τις αντιξοότητες, επιμένουμε σε αυτή την διοργάνωση, όχι γιατί δεν ενδιαφερόμαστε για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας, αλλά γιατί αυτές τις μέρες όλοι έχουν δικαίωμα να χαλαρώσουν λίγο και να ξεχαστούν από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Επιπλέον, δημιουργείται στην πόλη μας, ένας πόλος έλξης που πιστεύουμε ότι θα κάνει καλό σε όλους τους επαγγελματίες.





      

Καταφέραμε, επίσης, μετά από πρόσκλησή μας να έρθει παγοδρόμιο και καρουζέλ, τα οποία θα παραμείνουν στην πόλη μας για δύο ολόκληρους μήνες, και θα αποτελούν σημείο αναφοράς για το Χριστουγεννιάτικο χωριό μας. Επιλογή μας για την φετινή χρονιά είναι να ξεκινήσουμε νωρίς, όπως αρμόζει σε έναν τέτοιο θεσμό. Έτσι, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου το απόγευμα, η «Παραμυθούπολη» θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες της. Το άναμμα του δέντρου θα ακολουθήσει μία «Χριστουγεννιάτικη Νύχτα» με πολύ κέφι, μουσική, παιχνίδια και μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις (τύπου «Λευκή Νύχτα»).


Χρειαζόμαστε την ενεργή συμμετοχή όλων για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, που φυσικά δεν είναι άλλοι από τα να χαρούμε εμείς και τα παιδιά μας, αλλά και να δούμε την πόλη μας όπως της αξίζει. Η φιλοδοξία μας αυτή όμως, προκειμένου να δικαιωθεί, απαιτεί την ευρύτερη δυνατή προβολή. Γι’ αυτό και σας παρακαλούμε να σταθείτε αρωγοί στις προσπάθειές μας, ως χορηγοί επικοινωνίας των εκδηλώσεων.Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.


Η ομάδα της «Παραμυθούπολης»"
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required