6 Φεβ 2016

Με συμμετοχές από Σάμο & Ικαρία η 3η "ΕΞΠΟΤΡΟΦ" 2016

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην έκθεση τροφίμων και ποτών «ΕΞΠΟΤΡΟΦ» που διοργανώθηκε από τις 29 Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό. Η Περιφέρεια συμμετείχε στην έκθεση με δικό της περίπτερο, όπου 18 επιχειρήσεις από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και ειδικότερα από τη Λέσβο, τη Χίο, τη Σάμο και την Ικαρία, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα εξαιρετικά προϊόντα τους.



Τα συγκεκριμένα προϊόντα προσέλκυσαν το έντονο ενδιαφέρον εξαγωγών προς χώρες όπως η Αμερική, η Κίνα, η Αγγλία, η Σαουδική Αραβία, η Νορβηγία και η Ρωσία, γεγονός που αποδεικνύει τις υψηλές δυνατότητες εξωστρέφειάς τους.

Η Περιφέρεια, όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνος Αδαμίδης, θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε τρόπο τις προσπάθειες των τοπικών επιχειρήσεων που παράγουν ποιοτικά προϊόντα, αναδεικνύουν το γαστρονομικό μας πολιτισμό και συνεισφέρουν στην τοπική οικονομία.

Χορηγοί της αποστολής του Βορείου Αιγαίου ήταν οι ακτοπλοϊκές εταιρείες: «HELLENIC SEAWAYS» και «BLUE STAR FERRIES», που με τις εκπτώσεις τους στις τιμές μετακίνησης προσώπων και προϊόντων συνέβαλαν ουσιαστικά στην προσπάθεια των επιχειρήσεων του Βορείου Αιγαίου για εξωστρέφεια.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required