6 Φεβ 2016

Ξεκινούν εργασίες για τη συντήρηση του οδικού δικτύου σε Σάμο & Ικαρία



Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου έχει προγραμματίσει και δημοπράτησε εργολαβίες συντήρησης του οδικού επαρχιακού δικτύου συνολικού προϋπολογισμού για τη Σάμο 1.600.000 € και για την Ικαρία 650.000 €. Δεδομένου ότι οι εργασίες αρχίζουν στο αμέσως επόμενο διάστημα, η Αντιπεριφέρεια Σάμου έχει, εδώ και αρκετό καιρό, ξεκινήσει διαβούλευση με την τοπική κοινωνία ώστε να επιλεγούν παρεμβάσεις που θα προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή ωφέλεια.



Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου επισκέφτηκε διαδοχικά το Νεοχώρι, τα Σκουραίϊκα και τα Κουμέικα και συναντήθηκε με τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων κ.κ. Πέτρο Νίνο, Κώστα Χατζηχρήστου, και Γιάννη Ζούμπο αντίστοιχα, αλλά και με κατοίκους των πανέμορφων χωριών, και αποφασίστηκαν οι αναγκαίες δράσεις που πρέπει να εκτελεστούν. 






Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κατρακάζος δήλωσε σχετικά: «χάρη στην προσπάθεια της Περιφερειακής μας Αρχής, με επικεφαλής την Περιφερειάρχη μας κ. Χριστιάνα Καλογήρου και παρά την απίστευτη δημοσιονομική στενότητα, εξασφαλίστηκαν πόροι από το πρόγραμμα δημοσιών επενδύσεων για να γίνουν αναγκαίες παρεμβάσεις συντήρησης στο επαρχιακό μας δίκτυο. Καθήκον μας είναι να επιλέξουμε δράσεις που θα παρέχουν τη μέγιστη ωφέλεια. Ευχαριστώ θερμά τους Προέδρους αλλά και τους κατοίκους για την θερμή υποδοχή αλλά κυρίως για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε. Οι επαφές αυτές θα συνεχιστούν στο σύνολο των νησιών μας».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required