27 Απρ 2016

4th Κοντέικα Mountain Bike Race - Κυριακή 22 Μαΐου



"Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έφτασε η ώρα για τον ετήσιο αγώνα μας mountain bike", αναφέρει σε σημείωμά του ο εκ των πρωταγωνιστών της ποδηλασίας στο νησί μας Γιώργος Κατσούρης."Τα Κοντεiκα, το πανέμορφο αυτό χωριό που βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Καρβούνης, ένα χωριό με ιδιαίτερα αναπτυγμένο το αίσθημα της φιλοξενίας, για 4η συνεχόμενη χρονιά φιλοξενεί τον ποδηλατικό μας αγώνα βουνού.







Τολμήστε να συμμετάσχετε είτε στην φιλική διαδρομή των 8 χλμ , είτε στην περισσότερο ανταγωνιστική των 18 χλμ και απολαύστε την καταπράσινη φύση της διαδρομής του αγώνα που ξεκινά με τοπία που εναλλάσσεται το πράσινο των ελαιώνων με το πράσινο των αμπελιών και συνεχίζει μέσα από μικρά ποταμάκια και σημεία που ο ήλιος κρύβεται εντελώς από την πυκνή βλάστηση των πεύκων.

Τερματισμός στην πλατεία του χωριού όπου μας περιμένει κρυστάλλινο νερό απευθείας από την πηγή και βέβαια οι καθιερωμένες πια, ζεστές φρεσκοψημένες τηγανίτες που προσφέρουν δωρεάν σε όλους τους παρευρισκόμενους, συμμετέχοντες και μη, οι γυναίκες του χωριού.

Συνέχεια έχουν οι απονομές, τα αναμνηστικά σε όλους τους συμμετέχοντες και το γλέντι μέχρι αργά το απόγευμα.
Την φετινή χρονιά μάλιστα διοργάνωση γίνεται από τον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού, οπότε καταλαβαίνετε τι μας περιμένει…


Καλό αγώνα σε όλους!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required