27 Απρ 2016

Ευχαριστίες Επάρχου Ικαρίας για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς (Ηχητικό από την προσπάθεια κατάσβεσης)

Φωτο.: ikariaki.gr


 Ευχαριστήριο κείμενο για την επιτυχή αντιμετώπιση της πυρκαγίας που ξέσπασε στα νοτιανατολικά της Ικαρίας την 20η Απριλίου, εξέδωσε ο Έπαρχος κ. Παναγιώτης Γενούζος. Ακούστε ηχητικό στιγμιότυπο με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, Πύραρχο κ. Παναγιώτη Κοτρίδη, από τον χώρο της πυρκαγιάς, την 2η μέρα προσπαθειών κατάσβεσης που στέφθηκαν με επιτυχία. Ακολουθεί το κείμενο του Επάρχου.   









Έπαρχος Ικαρίας Παναγιώτης Γενούζος


"Το Επαρχείο Ικαρίας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που συνέβαλλαν στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στις 20.04.2016 στην περιοχή του Κιονίου Ικαρίας.


Ιδιαίτερα θα ήθελε να σταθεί στις προσπάθειες των πυροσβεστών από τα τοπικά κλιμάκια και από τη Σάμο, των εθελοντών δασοπυροσβεστών, των πληρωμάτων των εναέριων μέσων, του λιμεναρχείου Σάμου, του Στρατού και της Αστυνομίας, των φορέων και πολιτών που συνεργάστηκαν για την κατάσβεση της φωτιάς.
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου εκτιμώντας την προσπάθεια αυτή, προχώρησε στην τροφοδότηση των ειδικών οχημάτων των εθελοντών δασοπυροσβεστών με καύσιμα, και στην προμήθεια γευμάτων για πυροσβέστες και εθελοντές δασοπυροσβέστες.


Το ανησυχητικό γεγονός της εμφάνισης δύο πυρκαγιών στο νησί μας πριν ακόμα ξεκινήσει η καλοκαιρινή περίοδος, πρέπει να μας προειδοποιεί για τους επερχόμενους κινδύνους και να μας αναγκάζει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί σε ενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν συμβάντα σαν το αναφερόμενο."



Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ & ΦΟΥΡΝΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΝΟΥΖΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required