25 Μαΐ 2016

Το Επιμελητήριο Σάμου στην υποδοχή 3 τσάρτερ από τη Σουηδία

Φωτογραφίες: Χ. Ζαβουδάκης

Το Επιμελητήριο Σάμου, το Σάββατο 21 Μαΐου,  υποδέχτηκε 500 τουρίστες τριών πτήσεων τσάρτερ από την Σουηδία, των τουριστικών πρακτορείων Airtours και APPOLO.









Στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου Σάμου τους τουρίστες υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου κ. Γιώργος Κυριαζής και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυθαγορείου «Λυκούργος».   Στον κάθε επιβάτη προσφέρθηκε από μια τσάντα με δώρα, γλυκό κρασί της Σάμου, ούζο, δίκαιη κούπα του Πυθαγόρα, ενημερωτικά & διαφημιστικά φυλλάδια του νησιού καθώς και ένα κλαδί ορχιδέας στις κυρίες. Επίσης, στην υποδοχή παρευρέθη ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος.









Οι επισκέπτες γεύτηκαν παραδοσιακά προϊόντα και εδέσματα, δοκίμασαν το Σαμιώτικο κρασί και το ούζο ενώ παρακολούθησαν τους παραδοσιακούς χορούς που παρουσίασε ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Πυθαγορείου «Λυκούργος».


















Το Επιμελητήριο ευχαρίστησε θερμά τον Αερολιμενάρχη του Αεροδρομίου Σάμου «Αρίσταρχος ο Σάμιος» κ. Παναγιώτη Μανούκα και το προσωπικό του αεροδρομίου για τη συνεργασία τους, και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πυθαγορείου «Λυκούργος» για την υποστήριξή τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required