28 Ιουν 2016

Γιόρτασε 40 χρόνια ζωής! Σύλλογος Κυριών & Δεσποινίδων Παγώνδα Σάμου "Η ΟΜΟΝΟΙΑ"



Σε ένα Πολιτιστικό Κέντρο στολισμένο με πλήθος από φωτογραφίες από τις δράσεις του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα Σάμου «Η ΟΜΟΝΟΙΑ», και σε μια αίθουσα γεμάτη από τα μέλη και τους φίλους του, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση η αφιερωμένη στα 40 χρόνια της ζωής του την Κυριακή, 26 Ιουνίου.







Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα καλωσόρισμα και ευχαριστίες σε όσους στήριξαν το Σύλλογο μέχρι σήμερα, από την πρόεδρο κ. Αγγελική Βαλεοντή Δεμερτζή.Τα μέλη της θεατρικής Ομάδας παρουσίασαν το 40χρονο έργο του Συλλόγου και τους σημαντικούς σταθμούς του, με το λόγο και τη θεατρική παρουσίαση τριών μονόπρακτων.


«Μια δόση Καραγκιόζη»
«Η Ίδρυση της «ΟΜΟΝΟΙΑ»
«Το νυχτέρι»
 «Έτσι γεννήθηκε η έντυπη «Παιδική Φωλιά Παγώνδα» το 2002»







Οι μικροί ηθοποιοί, με την απλότητα, την ειλικρίνεια και το κέφι τους, χάρισαν δύο ώρες γεμάτες από ενημέρωση, αναμνήσεις και συγκίνηση στο κοινό, που τους καταχειροκρότησε.Στο τέλος του μονόπρακτου  «Έτσι γεννήθηκε η έντυπη «Παιδική Φωλιά Παγώνδα» το 2002» κυκλοφόρησε και μοιράστηκε στο κοινό το 81ο φύλλο της Παιδικής Φωλιάς αφιερωμένο στα 40 χρόνια του Συλλόγου  και με κείμενα συγκινητικά από παιδιά, σήμερα ενήλικες, που πέρασαν από τις πολλές θεατρικές ομάδες του.
Στα παιδιά της θεατρικής ομάδας δόθηκε συμβολικό δώρο μια Δίκαια Κούπα με ειδική επιγραφή.Η εκδήλωση έκλεισε με ευχές, για χρόνια πολλά και δημιουργικά και φυσικά με κέρασμα.    Στην εκδήλωση παραβρέθηκε, αντιπροσώπευσε τον Δήμαρχο Σάμου Μιχάλη Αγγελόπουλο και χαιρέτισε η πρόεδρος του ΔΟΠΟΝΑΣ δημοτική σύμβουλος κ.
Άννη Ανδρεάδου.










Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσης:Ο ιερέας του χωριού κ. Αρβανίτης Μανώλης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χατζηχριστοδούλου Χρήστος, η κ. Πισσάκη Ευαγγελία πρώην δημοτικός σύμβουλος, ο κ. Ρήγας Άγγελος πρώην δημοτικός σύμβουλος, ο κ. Γερογιάννης Δημήτρης πρώην πρόεδρος του Παγώνδα, ο κ. Κρητικός Θεόκτιστος πρώην πρόεδρος του Παγώνδα, ο κ. Καραγιάννης Γιώργος πρώην πρόεδρος Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Παγώνδα, ο κ. Ζαρμπάνης Μανόλης τοπικός σύμβουλος Παγώνδα, ο κ. Κουλούρης Νίκος πρώην τοπικός σύμβουλος Παγώνδα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Ιστορικού Μουσείου Παγώνδα κ. Γιάννης Αντωνιάδης.Παραβρέθηκαν επίσης μέλη Συλλόγων με τους οποίους συνεργάστηκε ο Σύλλογος:Από την Προοδευτική Κίνηση Γυναικών Σάμου τα μέλη του Δ.Σ Βιολέτα Τριπόδη, Ευαγγελία Βογιατζή, Χριστίνα Κουτράκη.
Από το Σύλλογο Γυναικών Πύργου «Κυβέλη» η Κονταξή Κική.Από τον Σπηλαιολογικό Σύλλογο Σάμου «Ο Ευπαλίνος» ο Σπυρόπουλος Γιώργος και η Κωνσταντάρα Καίτη.









Παραβρέθηκαν ακόμη και φίλοι του Συλλόγου, που ήταν βοηθοί στις εκδηλώσεις του, αλλά και άλλες προσπάθειές του:Ο Κώστας και Ευριδίκη Σιταροπούλου, ο Σταύρος Κουτράκης μουσικός και ζωγράφος, ο Μαστρογιάννης Διονύσης μουσικός και ο Νίκος Δραπανιώτης βοηθός στα ηχητικά.
Την εκδήλωση  παρακολούθησε επίσης με συγκίνηση ο για πολλά χρόνια μέλος των θεατρικών ομάδων της «ΟΜΟΝΟΙΑ» και σήμερα καταξιωμένος ηθοποιός Σταυριανός Γιώργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required