12 Ιουν 2016

Η Μητρόπολη Σάμου & Ικαρίας για την Παγκόσμια ημέρα εθελοντή Αιμοδότη


Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα εθελοντή Αιμοδότη που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 14 Ιουνίου, η Ιερά Μητρόπολίς μας συμμετέχει σε αυτή την προσφορά ζωής που γίνεται από το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου. Καλεί όλους τους εθελοντές αιμοδότες που είναι εγγεγραμμένοι στην Τράπεζα αίματος της Μητροπόλεως αλλά ακόμα και αυτούς που θέλουν να προσφέρουν ένα δώρο ζωής να συμμετέχουν αυτές τις ημέρες και να αιμοδοτήσουν δηλώνοντας ότι προφέρουν το αίμα τους για την Τράπεζα Αίματος της Ιεράς Μητροπόλεως κατά το ακόλουθο πρόγραμμα.







Για την Ανατολική Σάμο την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 από τις 10:00π.μ έως 14:00 μ.μ στην Πλατεία Πυθαγόρα στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και για την Δυτική Σάμο το Σάββατο 18 Ιουνίου στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου από τις 09:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ.


Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να χαρίσουμε αυτό το πολύτιμο δώρο ζωής στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και δυστυχώς οι ανάγκες πολλαπλασιάζονται καθώς στο Νομό μας δεν υπάρχει άλλη Τράπεζα αίματος παρά μόνο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί 230 φιάλες αίμα για την κάλυψη αναγκών των συμπολιτών μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required