19 Ιουλ 2016

Η 3η "Λευκή Νύχτα" της Σάμου!!!

Φωτογραφίες: "Σαμιακόν Βήμα"

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου με τον Σύλλογο Εστίασης και Ψυχαγωγίας, μετά την μεγάλη επιτυχία που είχαν οι λευκές νύχτες τα 2 προηγούμενα χρόνια και κόντρα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, αποφάσισαν να διοργανώσουν ακόμη μια φορά «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» στην πόλη της Σάμου το Σάββατο 30 Ιουλίου, από νωρίς το βράδυ και μέχρι να κουραστούν οι επισκέπτες μας. Οι εκδηλώσεις όπως κάθε χρόνο θα καλύπτουν κάθε γωνιά της πόλης μας, οι εκπτώσεις και οι προσφορές θα βοηθήσουν τον καταναλωτή να προβεί σε κάποια αγορά και όπως πάντα θα υπάρχει και κάτι διαφορετικό σε σχέση με τις προηγούμενες διοργανώσεις.




Για το νησί μας η λευκή νύχτα έχει αποκτήσει πλέον μια άλλη σημασία που την διαφοροποιεί από τις υπόλοιπες της Ελλάδας. Είναι μια μεγάλη γιορτή της Πόλης που τόσο πολύ την έχουμε ανάγκη.


Καλούμε λοιπόν, όλους… τους επαγγελματίες, εμπόρους, ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας, ξενοδόχους, αλλά και όλους όσους το επιθυμούν για άλλη μια φορά, να δώσουν το παρόν συμμετέχοντας στη μεγάλη αυτή γιορτή. Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν τη «Λευκή Νύχτα» περιλαμβάνουν πολύ κέφι και μουσική, ατέλειωτα παιχνίδια, αλλά και ενδιαφέρουσες εκθέσεις, μεταξύ πολλών άλλων που ετοιμάζουμε για εσάς. 


Οι επισκέπτες και οι κάτοικοι της πόλης μας θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν την μεταμεσονύκτια βόλτα τους, συνδυάζοντας τις αγορές με τη διασκέδαση, καθώς κάθε γειτονιά του κέντρου του Βαθιού θα κρύβει πολλές εκπλήξεις.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required