31 Ιουλ 2016

3η "Λευκή Νύχτα"- Το αδιαχώρητο στους δρόμους της πρωτεύουσας (Φωτορεπορτάζ)Φωτογραφίες: "Σαμιακόν Βήμα"

Με επιτυχία στέφθηκε η 3η «Λευκή Νύχτα» που πραγματοποιήθηκε, για 3η συνεχόμενη χρονιά στους δρόμους της πρωτεύουσας, προσελκύοντας επισκέπτες από κάθε γωνιά του νησιού. Από νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, 30 Ιουλίου, με τα καταστήματα ανοιχτά καθ’ όλο το μήκος του πλακόστρωτου εμπορικού δρόμου και της παραλιακής οδού Θεμ. Σοφούλη συνέρρεε πλήθος κόσμου που απόλαυσε τα διάφορα happenings που είχαν ετοιμάσει οι διοργανωτές. Φωτογραφίες: "Σαμιακόν Βήμα"

Μεταξύ άλλων υπήρχε έκθεση προϊόντων, μουσικά δρώμενα, έκθεση παλαιών μοντέλων αυτοκινήτων που ταξίδεψαν από το Καρλόβασι. Δεν έλειψε ούτε η πατροπαράδοτη γιορτή που ετοιμάστηκε στα ειδικά καζάνια επί της παραλιακής. Ήταν σίγουρα μια πολύ ζωντανή «Λευκή Νύχτα», ένας θεσμός πλέον για το νησί μας, που κέρδισε ακόμη μια φορά το στοίχημα. Συγχαρητήρια σε διοργανωτές και σε όλους όσους συμμετείχαν.


Η βιβλιοπώλης Μ. Καλατζή (όρθια αριστερά), με την ομάδα συγγραφέων Α. Κουμιώτου (όρθια δεξιά), Ά. Ρήγα (1ος αρισ.), Ι. Καστάνη, Ε. Χουσνή και Γ. Λυκουρίνο


Σε εξαιρετική κατάσταση τα αυτοκίνητα από το παρελθόν

Ο Ιάσων στο stand των χειροποίητων λικέρ "Amelina's"


Και ο Δ/ντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Ν. Κακλαμάνης στη "Λευκή Νύχτα"

Ο Ν. Βακάκης της ποτοποιίας "Vakakis Wines"


Φωτογραφίες: "Σαμιακόν Βήμα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required