15 Ιουλ 2016

Καταγγέλθηκαν 5 κλοπές το τελευταίο 48ωρο

Πλούσιο είναι το δελτίο συμβάντων τις τελευταίες δύο ημέρες στο νησί μας, καθώς καταγράφηκαν κλοπές σε Πυθαγόρειο και Μαραθόκαμπο.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου, διενεργείται προανάκριση για περίπτωση κλοπής σε οικία, στην περιοχή του Πυθαγορείου. Όπως καταγγέλθηκε, το πρωί της Πέμπτης άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι μίας 71χρονης γυναίκας και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ. Επιπλέον διενεργείται προανάκριση για περίπτωση κλοπής σε κατάστημα, στο Πυθαγόρειο. Πιο συγκεκριμένα, όπως καταγγέλθηκε, άγνωστοι δράστες, σήμερα τα ξημερώματα, εισήλθαν στο κατάστημα, παραβιάζοντας τη βοηθητική είσοδό του και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.


Χτες το μεσημέρι, καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μαραθοκάμπου κλοπή σε βάρος ενός 19χρονου άνδρα, στο Μαραθόκαμπο. Σύμφωνα με την καταγγελία την Τετάρτη τα ξημερώματα, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην παραπάνω περιοχή, άγνωστοι δράστες, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, αφαίρεσαν από την κατοχή του 19χρονου ένα κινητό τηλέφωνο, αξίας 180 ευρώ περίπου.

Επιπλέον στο Μαραθόκαμπο και μετά από καταγγελία κατά το χρονικό διάστημα από 01-07-2016 έως 03-07-2016, άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από κτήμα της 33χρονης, μία δεξαμενή νερού και διάφορα ξύλινα και μεταλλικά αντικείμενα, συνολικής αξίας 350 ευρώ περίπου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required