29 Ιουλ 2016

Διαδικτυακός διαγωνισμός της Περιφέρειας και του Επιμελητηρίου. Κάνε κλικ και κέρδισε ένα 7ημερο ταξίδι στη Σάμο!


Μία μοναδική καλοκαιρινή καμπάνια σε συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας και του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σάμου, καλεί τους διαγωνιζόμενους να φωτογραφίσουν τη μοναδική ομορφιά και τη φιλοξενία της Σάμου, κερδίζοντας πλούσια δώρα.

Ο λόγος για το διαγωνισμό “An Island Through Your Eyes” στη σελίδα discoversamos στο facebook, ο οποίος θα βρίσκεται σε ισχύ έως την Τετάρτη 10 Αυγούστου και προσκαλεί τους συμμετέχοντες να μοιραστούν την αγάπη τους  για τα ταξίδια και τη φωτογραφία, προσφέροντας στο μεγάλο νικητή  τη δυνατότητα να ταξιδέψει για 7 ημέρες στη Σάμο με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Όπως δηλώνει ο Νίκος Κατρακάζος, αντιπεριφερειάρχης του νομού Σάμου: "Η χρήση του διαδικτύου & των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν πλέον βασικούς πυλώνες της τουριστικής προβολής. Η Σάμος έχει βρεθεί πολύ κοντά στις εξελίξεις του μεταναστευτικού με αποτέλεσμα να έχει  διαμορφωθεί φέτος μια δύσκολη συγκυρία για τον τουρισμό. Η δράση #discoversamos και ειδικότερα ο  διαγωνισμός μας -An island through your eyes- υλοποιήθηκε για να ενισχύσει το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό, προτείνοντας σε όσους  συμμετέχουν να έρθουν από κοντά και  να ζήσουν  την μοναδική εμπειρία της Σάμου ".

Οδηγίες Διαγωνισμού: Για να λάβουν μέρος, οι συμμετέχοντες  χρειάζεται να κάνουν like & share τη σελίδα του διαγωνισμού discoversamos και στη συνέχεια :

1. Να επιλέξουν το tab “win a trip to samos” στη σελίδα discoversamos.

2. Να συμπληρώσουν τα απαραίτητα πεδία στην ηλεκτρονική φόρμα υποβολής συμμετοχής.

3. Να στείλουν  το link του λογαριασμού τους στο Instagram ή στο Flickr ή εναλλακτικά να ανεβάσουν μια φωτογραφία από ένα μέρος που έχουν ταξιδέψει.

Η τελική επιλογή του νικητή θα καθοριστεί από :
1. Την πρωτοτυπία και την αισθητική του φωτογραφικού  υλικού
2. Τα like & share που θα πραγματοποιηθούν σχετικά με τον διαγωνισμό.
3. Την δυνατότητα των συμμετεχόντων  να ταξιδέψουν στη Σάμο στις προγραμματισμένες ημερομηνίες.

Σχετικά με την Σάμο
Η Σάμος είναι αναμφισβήτητα ένα από τα ομορφότερα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής απο τα μικρασιατικά παράλια και αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια εναν δημοφιλή ταξιδιωτικό προορισμό.  Η μεγάλη ποικιλία παραλιών, τα καταπράσινα τοπία και τα γραφικά χωριά συνθέτουν ένα μείγμα μοναδικής αύρας που προκαλεί για εξερεύνηση.

Εκτός από το φυσικό περιβάλλον,  οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν σπουδαία αρχαιοελληνικά μνημεία χαρακτηρισμένα ως παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς από την Unesco,  βυζαντινά αλλά και της νεότερης ελληνικής ιστορίας μνημεία που αποτυπώνουν την πλούσια και μακραίωνη ιστορία της Σάμου. 

Παράλληλα, για όσους θέλουν να δώσουν μια νότα περιπέτειας στις διακοπές τους, υπάρχουν αμέτρητες επιλογές δραστηριοτήτων όπως καταδύσεις, ιστιοπλοϊα, windsurfing κ.α.

Η Σάμος είναι το σμαραγδένιο νησί της θεάς Ήρας , του φιλοσόφου και μαθηματικού Πυθαγόρα και του πρωτοπόρου αστροvόμου Αρίσταρχου 

Για περισσότερα επισκεφθείτε την σελίδα μας: www.discoversamos.gr ή συνδεθείτε στην σελίδα μας στο facebook: www.facebook.com/discoversamos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required