5 Ιουλ 2016

Ο Ιούλιος αφιερωμένος σε Σάμο, Ικαρία & Λήμνο από την "Aegean" (Βίντεο)

 

Η AEGEAN συνεχίζει την ενέργεια «Όλη η Ελλάδα κοντά» και αυτό τον μήνα και αφιερώνει όλες τις πτήσεις του δικτύου της στα νησιά Σάμος, Ικαρία και Λήμνος.Προβάλλοντας και αναδεικνύοντας τους προορισμούς του Βορειοανατολικού Αιγαίου, η AEGEAN και η Olympic Air δίνουν τη δυνατότητα σε όλους τους επιβάτες να ανακαλύψουν τρεις από τους πιο ξεχωριστούς προορισμούς της νησιωτικής Ελλάδας. Οι επιβάτες όλων των πτήσεων μπορούν πλέον να γνωρίσουν την ιστορία και τα μεθυστικά αρώματα οίνου της Σάμου, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και τις γεύσεις της Ικαρίας, καθώς και το Νησί του Ηφαίστου, τη Λήμνο. 






Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, η εταιρεία συνεργάστηκε με τοπικούς παραγωγούς και άλλους φορείς του κάθε νησιού και ανέλαβε να αναδείξει με δημιουργικό τρόπο και μέσα από μία σειρά ενεργειών σε όλα τα κανάλια της, τις ομορφιές, τους ανθρώπους και τη γαστρονομία των τριών τόπων.

Όλοι οι επιβάτες σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού μέχρι και τις 27 Ιουλίου, θα πάρουν μια αυθεντική γεύση της πλούσιας γαστρονομικής παράδοσης και των τριών νησιών, μέσα από τα προϊόντα τοπικών παραγωγών και συνεταιρισμών, όπως οι εταιρίες Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου,  Biosamos (Σάμος), Τσαντίρης (Ικαρία), Χρυσάφης (Λήμνος), Αγροτικός Συνεταιρισμός Λήμνου, που επιλέχθηκαν από την AEGEAN, για να ‘ταξιδέψουν’ σε όλο το δίκτυο τον Ιούλιο.

Όσοι βρεθούν στα Business Lounges της AEGEAN, θα έχουν τη δυνατότητα να γευθούν γλυκά κουταλιού λεμόνι, σύκο, μαρμελάδα φράουλα και cranberry-πορτοκάλι καθώς και το γλυκό κουταλιού της Ρηνιώς από τη Σάμο, αλλά και μοναδικά σνακ με τυριά καλαθάκι και μελίχλωρο Λήμνου. Το γευστικό ταξίδι στα Lounges συμπληρώνεται  με την επιλογή κρασιού Σάμος Άνθεμις.

Οι επιβάτες της οικονομικής θέσης θα απολαύσουν τυροκούλουρα με καλαθάκι και μελίχλωρο από τη Λήμνο αλλά και τα παραδοσιακά φοινίκια από την Ικαρία. Παράλληλα οι επιβάτες των πτήσεων εξωτερικού, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στα κρασιά «Λημνιό» ερυθρό ξηρό και «Άρωμα Λήμνου» Μοσχάτο από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό της Λήμνου.

Επιπλέον, για τους επιβάτες business class, ο συνεργαζόμενος σεφ της εταιρείας, κ. Νίκος Σαράντος  δημιούργησε δύο επιπλέον επιλογές μενού, εμπνευσμένες από τα προϊόντα των τριών νησιών, όπως πετεινός κοκκινιστός με κρασί Λημνιό και σπιτικά φλομάρια, αλλά και ψαριά της Ικαρίας με Σαμιώτικο κρασί, αλμυρίκι και ντόπια χορταρικά. Στις επιλογές για κρασιά, προστίθεται από τον συνεργάτη της εταιρείας, κ. Κωνσταντίνο Λαζαράκη MW (Master of Wine), το Σάμος Άνθεμις.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, η AEGEAN πραγματοποίησε τοπικά, κινηματογραφικά γυρίσματα και δημιούργησε αφιερωματικό video με πλάνα και από τα τρία νησιά, τo οποίο προβάλλεται στις οθόνες των αεροσκαφών, αλλά και σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας. 






Για όλο τον Ιούλιο μέσω του www.elladakonta.gr, γνωρίζουμε ντόπιους από τα τρία νησιά και τους ρωτάμε ό,τι θέλουμε να μάθουμε για τον τόπο τους.  Ο Παύλος, οργανοποιός από το Βαθύ της Σάμου, η Χρύσα, surfer από τη Λήμνο και o Νικόλας, φούρναρης από την Ικαρία, θα απαντήσουν στις ερωτήσεις σας με video.

Υποβάλλοντας την ερώτησή σας, αυτόματα έχετε την ευκαιρία να γίνετε ένας από τους τρεις τυχερούς που θα κερδίσουν εισιτήρια για δύο άτομα για τη Σάμο, την Ικαρία ή τη Λήμνο και να γνωρίσετε τα μυστικά του νησιού αλλά και τους ντόπιους ακόμη καλύτερα, από κοντά!

Παράλληλα, αυτό το μήνα εγκαινιάζουμε τη συνεργασία με επιχειρήσεις στη Σάμο, ώστε όλα τα μέλη του προγράμματος Miles+Bonus να επωφελούνται από αποκλειστικές παροχές κάθε φορά που επιλέγουν να επισκεφτούν το νησί! Το Miles+Bonus θα συνεργάζεται με τα ξενοδοχεία Aeolis Hotel και Samos City Hotel, όπου τα μέλη θα μπορούν να συγκεντρώνουν μίλια με κάθε διαμονή αλλά και να εξαργυρώνουν μίλια για δωρεάν διανυκτερεύσεις. Επιπλέον, όλοι οι κάτοχοι Miles+Bonus κάρτας μπορούν να απολαμβάνουν προνόμια και εκπτώσεις σε 4 συνεργαζόμενα εστιατόρια και ταβέρνες της Σάμου: “Azzurro”,  “Blue Chairs”, «Το μαγαζάκι που λέγαμε» και «Το Μαγαζί του Γιάννη». Επίσης, προσφέρεται ελεύθερη είσοδος στην Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου (ΕΟΣΣ) καθώς και συλλογή μιλίων με την αγορά κρασιών, απλά με την επίδειξη της Miles+Bonus κάρτας από τα μέλη του προγράμματος.



Μέσω όλων αυτών των ενεργειών, η AEGEAN σας προσκαλεί να  γνωρίσετε και τους τρεις προορισμούς, να γευτείτε την κουλτούρα, την παράδοση και τις νοστιμιές τους και να ανακαλύψτε, για ακόμα έναν μήνα, ακόμα περισσότερη Ελλάδα!


#elladakonta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required