4 Ιουλ 2016

Ανατροπή: «Απορία και απογοήτευση»

Επίσκεψη στα Μεσόγεια πραγματοποίησε το Σάββατο η δημοτική παράταξη «Ανατροπή», η οποία εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Το Σάββατο 2 Ιουλίου η "Ανατροπή" επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα των Μεσογείων, όπου την υποδέχτηκε ο εκπρόσωπος του χωριού, Νίκος Σιγουλάκης, αλλά και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής. Έγινε ενημέρωση σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και πολλοί τοποθετήθηκαν και συζήτησαν πάνω σε αυτά.
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για διάφορα θέματα. Πρώτο θέμα συζήτησης ήταν το τι ισχύει σύμφωνα με την νομοθεσία και το πως λειτουργεί η δημοτική αρχή. Η συζήτηση επεκτάθηκε, και όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του χωριού, αλλά και η προηγούμενη εκπρόσωπος, ποτέ δεν απαντούσαν και δεν απαντάει η δημοτική αρχή στα έγγραφα της κοινότητας. 

Στη συνέχεια, έγινε αναφορά στον προγραμματισμό του δήμου, και στις ελλείψεις της οργάνωσης που παρατηρούνται. Τελευταία θεματική ενότητα της ομιλίας ήταν τα οικονομικά του δήμου. Έγινε αναφορά σε διάφορες δαπάνες, και οι παρευρισκόμενοι απόρησαν και απογοητεύτηκαν με όλα αυτά που γίνονται, με πολλές λάθος κινήσεις, και κανείς δεν τα γνωρίζει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required