19 Ιουλ 2016

"Σήκω ψυχή μου δώσε ρεύμα" - Συναυλία Σαββόπουλου/Βιτάλη στην Πορφυριάδα Σχολή στο Καρλόβασι (Ηχητικό)



Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα για να μας ξεσηκώσουν μέσα από ένα θέατρο τραγουδιών που εμπνεύστηκε ο Διονύσης Σαββόπουλος και πρωτοπαρουσιάστηκε φέτος στο «Κύτταρο Live” της Αθήνας. Η παράσταση που θεωρείται πια σταθμός στα μουσικά μας δρώμενα, ξαναστήνεται σε θέατρα και αμφιθέατρα, κήπους, κάστρα και πλατείες, αυλές σχολείων και εκκλησιών φωτίζοντας τις καλοκαιρινές μας νύχτες με τραγούδια και χορούς, ανταμώματα και ξεφαντώματα. Ένα 48ωρο πριν τη συναυλία, ο Δ. Σαββόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στον διευθυντή του "Σαμιακού Βήματος" Μάνο Στεφανάκη, στην εκπομπή του στο ράδιο "Αρμονία".





Δυο καλλιτέχνες, δυο πορείες,  δυο βετεράνοι, συναντιούνται επί σκηνής σε μια ιστορική παράσταση από αυτές που θυμόμαστε για πάντα. Το μαγικό ραβδί του Δ.Σαββόπουλου και  η υπέροχη φωνή της Ελένης Βιτάλη  μας χαρίζουν μαγικές  νύχτες ελληνικού καλοκαιριού.Στις 20 Ιουλίου στην Πορφυριάδα Σχολή στο Καρλόβασι της Σάμου θα έχουμε την ευκαιρία να  χαρούμε την σπουδαία αυτή παράσταση.



  Μαζί τους οι μουσικοί: Γιώτης Κιουρτσόγλου (μπάσο), Δημήτρης Λάππας (κιθάρες- μπουζούκι), Βασίλης Ποδαράς (ντραμς) Στάθης Άννινος (πλήκτρα), Θοδωρής Σούκερας (τρομπόνι), Δημήτρης Αγάθος (τρομπέτα), Νατάσα Παυλάτου (κρουστά)Ήχος: Γιάννης Τούντας, Μιχάλης ΑλεξάκηςΦώτα: Περικλής Μαθιέλης, Φίλιππος Τρέπας  Παραγωγή: Ελένη Καλέση & CRICOS Productions & Cultural Management Φορέας Υλοποίησης για  Θεσσαλονίκη: Όψεις Πολιτισμού


Διονύσης Σαββόπουλος: "Να διαφυλάξουμε μέσα μας μια εσωτερική αξιοπρέπεια και μια εσωτερική γαλήνη"






ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΩΡΑ 21.00
ΠΟΡΦΥΡΙΑΔΑ ΣΧΟΛΗ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 6394053441

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:
ΒΑΘΥ: ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΚΥΚΛΟΣ  Τ.2273023884
ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ: ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΡΑΣΤΑΘΗΣ  Τ. 2273032378
ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ: ΠΑΓΩΤΑ STORIA DOLCE   Τ. 2273061711

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΑΠΟ 6 ΩΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ – 12 ΕΥΡΩ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ & 10 ΕΥΡΩ ΜΕΙΩΜΕΝΟ
ΑΠΟ 1 ΩΣ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ- 14 ΕΥΡΩ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ & 12 ΕΥΡΩ ΜΕΙΩΜΕΝΟ
ΑΠΟ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ: 16 ΕΥΡΩ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ & 13 ΕΥΡΩ ΜΕΙΩΜΕΝΟ












Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required