25 Ιουλ 2016

Πολιτιστικό διήμερο στο Κοκκάρι


Ζωντανή μουσική, λιχουδιές, τσαμπούνες και πολλά άλλα περιλαμβάνει το πολιτιστικό διήμερο που ξεκινάει αύριο στο Κοκκάρι, με αφορμή το πανηγύρι του Αγίου Παντελεήμονα.

Αύριο, τις 8 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί τσαμπουνοσυνάντηση και στη συνέχεια, μαζί με χορευτικά συγκροτήματα, θα γίνει παρέλαση στο Κοκκάρι. Στις 9 το βράδυ, στο δημοτικό σχολείο, θα ακουλουθήσει παρουσίαση χορευτικών συγκροτημάτων, μεταξύ των οποίων από τη Λέρο.

Την Τετάρτη, στις 7 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, θα γίνει εκδήλωση γευσιγνωσίας που θα περιλαμβάνει παρασκευή παραδοσιακής πίτας από τα Τρίκαλα Θεσσαλίας, ενώ στις 20:30 στο δημοτικό σχολείο θα υπάρξει ζωντανή μουσική από τους δασκάλους και παρουσίαση χορευτικών συγκροτημάτων.


Να σημειωθεί πως στο πολιτιστικό διήμερο θα συμμετάσχουν ο πολιτιστικός μορφωτικός και λαογραφικός Σύλλογος Κοκκαρίου «Η πηγή της Μάννας», ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Κοκκαρίου, ο πολιτιστικός και μορφωτικός Σύλλογος Αγίας Μονής Τρικάλων, ο πολιτιστικός σύλλογος Βαθέος «Ο Καπετάν Λαχανάς» και ο αθλητικός και πολιτιστικός σύλλογος Καρλοβάσου «Ιωνικός».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required