15 Ιουλ 2016

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε το Θερινό Σχολείο με θέμα "Αξιοπιστία και Στατιστικός Έλεγχος Ποιότητας"

Το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργάνωσε με εξαιρετικήεπιτυχία, από 30/6 – 5/7/2016 το Θερινό Σχολείο με τίτλο ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (Α-ΣΕΠ2016). Το σχολείο διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά και το Ελληνικό Στατιστικό Ινστιτούτο. Στο σχολείο συμμετείχαν 35 εκπαιδευόμενοι κυρίως μεταπτυχιακοί και προπτυχιακοίφοιτητές από τα Πανεπιστήμια Αιγαίου, Αθηνών, Πειραιώς, Πατρών, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.





Στο Θερινό Σχολείο συμμετείχαν με διαλέξεις διακεκριμένοι επιστήμονες με μακροχρόνια εμπειρία και εξειδίκευση στο επιστημονικό αντικείμενο του σχολείου. Η διάρκεια του Σχολείου ήταν περίπου 40 ώρες και μεταξύ των ομιλητών ήταν Καθηγητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου καθώς και Καθηγητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Την εναρκτήρια ομιλία του σχολείου έδωσε ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος του Ελληνικού Στατιστικού Ινστιτούτου κ. Χαράλαμπος Δαμιανού ενώ την καταληκτική ομιλία έδωσε ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου της Νάντης (Γαλλία), κ. Philippe Castagliola. Την έναρξη του σχολείου κήρυξε ο Πρόεδρος του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου Καθηγητής Βασίλειος Μεταφτσής.


Σε σχετική ανακοίνωση δίνονται ευχαριστίες προς τους χορηγούς του Σχολείου, το ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ και τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ για την πολύτιμη βοήθειά τους, χωρίς τη συνδρομή των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η διεξαγωγή του σχολείου. Επίσης όλους τους δωρητές και τους υποστηρικτές του σχολείου καθώς και την τοπική κοινωνία για διαρκή και αμέριστη συμπαράσταση της στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required