3 Ιουλ 2016

Εκδήλωση για τους πελάτες της Eurobank στη Σάμο


Εκπρόσωποι της διοίκησης με τα στελέχη της Τράπεζας

Εκδήλωση για τους πελάτες της διοργάνωσε η Eurobank την Πέμπτη 30 Ιουνίου στη Σάμο. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα της Σάμου, εκπρόσωποι της Διοίκησης και στελέχη της Τράπεζας είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με πελάτες και εκπροσώπους τοπικών φορέων και οργανισμών, η παρουσία των οποίων επιβεβαίωσε τους ισχυρούς δεσμούς της Τράπεζας με τους πολίτες και την τοπική κοινωνία.






Ο κ. Ιάκωβος Γιαννακλής, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Επικεφαλής Δικτύου Καταστημάτων Eurobank (στο κέντρο), με την διευθύντρια του καταστήματος Eurobank Σάμου κα. Νάνσυ Λαμπροπούλου (δεύτερη από αριστερά), τον Πρόεδρο του  Επιμελητηρίου κ. Γιώργο Κυριαζή (πρώτος από αριστερά) την πρόεδρο του ΔΟΠΠΟΝΑΣ , δημοτική σύμβουλο κα Άννυ Ανδρεάδου, τον αντιδήμαρχο Πυθαγορείου κ. Βασίλειο Βαλκαμλή και τον δημοτικό σύμβουλο κ. Δημήτριο Κυριαζή.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από υψηλόβαθμα στελέχη της Τράπεζας για τις προοπτικές της Eurobank στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται με την πρόσφατη επιστροφή της Τράπεζας στην κερδοφορία, όπως αποτυπώθηκε στα οικονομικά αποτελέσματα του 1ου Τριμήνου 2016, μετά από πέντε χρόνια πρωτοφανούς δοκιμασίας για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, αλλά και για τη στρατηγική που θα ακολουθήσει η Τράπεζα το επόμενο διάστημα.

Στην εκδήλωση, παρουσιάστηκαν όλες οι τρέχουσες εξελίξεις στην αγορά, ενώ οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η αγορά, αλλά και να ενημερωθούν για το νέο σύγχρονο μοντέλο εξυπηρέτησης της πελατείας που έχει υιοθετήσει και εφαρμόζει η Τράπεζα με στόχο την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών υιοθετώντας ό,τι πιο σύγχρονο διαθέτει η τεχνολογία για την αναβάθμιση των συστημάτων, του δικτύου των καταστημάτων και της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών της.


Εκ μέρους της Διοίκησης της Τράπεζας στην εκδήλωση συμμετείχε ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Επικεφαλής Δικτύου Καταστημάτων Eurobank κ. Ιάκωβος Γιαννακλής, ο οποίος ευχαρίστησε τους πελάτες για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στην Τράπεζα και τους διαβεβαίωσε ότι η πελατοκεντρική αντίληψη αποτελεί πάγια στρατηγική της Eurobank που εκφράζεται έμπρακτα μέσα από την ουσιαστική στήριξη των επιχειρηματικών και ιδιωτών πελατών, ώστε να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις ανάγκες και τις τυχόν δυσκολίες τους και να συμβάλλουν με τη σειρά τους στην επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας.


Στιγμιότυπο από την εκδήλωση    

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι κ.κ. Γιάννης Γαβαλάς, Επικεφαλής Τομέα Καταστημάτων Νήσων Αιγαίου και Νίκος Παπαδημητρίου, Περιφερειακός Διευθυντής Νήσων Αιγαίου.

Τους καλεσμένους υποδέχθηκαν οι διευθυντές των καταστημάτων Eurobank Σάμου κα. Νάνσυ Λαμπροπούλου και Eurobank Καρλοβασίου κ. Φίλιππος Τζερέτας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Βασίλης Βαλκαμλής, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Δημήτρης Κωλέτης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιώργος Κυριαζής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Κωνσταντίνος Κυριαζής, ο Αιδεσιμότατος Ιωακείμ Μοσχονάς και ο Διοικητής Πυροσβεστικής κ. Παναγιώτης Κοτρίδης.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required