18 Αυγ 2016

Δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα εις βάρος 2 ατόμων

Ταυτοποιήθηκαν χτες, μετά από συστηματική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, δύο άτομα, ως μέλη κυκλώματος το οποίο δραστηριοποιούνταν στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών μεταναστών, στη Σάμο.

Πρόκειται για 20χρονο υπήκοο Ιράκ και 22χρονο Αιγύπτιο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.




Πιο συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, ο 20χρονος εντόπιζε αρχικά αλλοδαπούς μετανάστες, στους οποίους είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, για υποχρεωτική παραμονή τους στη Σάμο.

Ακολούθως,  ο 20χρονος με τη συνδρομή του 22χρονου και άλλων μελών του κυκλώματος, εφαρμόζοντας διάφορες μεθόδους, διευκόλυναν την παράνομη απομάκρυνση των αλλοδαπών από το νησί, είτε προς άλλες περιοχές της ελληνικής επικράτειας, είτε προς Ευρωπαϊκές χώρες, αποκομίζοντας ως αμοιβή, μεγάλα χρηματικά ποσά.

Ο 22χρονος είχε συλληφθεί από τις αστυνομικές Αρχές, στην περιοχή του Πυθαγορείου, διότι προσπάθησε να διευκολύνει την παράνομη αναχώρηση τεσσάρων υπηκόων Συρίας, από το νησί της Σάμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required