25 Αυγ 2016

Μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Σάμου για τα αποτελέσματα των πανελληνίων

Μήνυμα προς τους όσους διαγωνίστηκαν στις πανελλήνιες εξετάσεις έστειλε ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, κος Νίκος Κατρακάζος. Το μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη έχει ως εξής:

«Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες της Σάμου, της Ικαρίας και των Κορσεών για την πρόσβαση τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Η ευχή μας είναι να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο τις σπουδές τους ώστε να αποδειχθούν σωστοί και συνετοί κάτοχοι της Γνώσης και να την τιμήσουν στο μέλλον με συνέπεια και ήθος.

Η ευχή βέβαια είναι αυτή η χώρα να μη ματαιώνει άλλο τους κόπους της ελληνικής οικογένειας και οδηγεί τα πιο καλά μυαλά εκτός συνόρων.

Σε όσους πάλι δεν επέτυχαν τον στόχο τους, να μην πτοούνται αλλά με πείσμα να προσπαθήσουν ξανά καθώς τώρα μαθαίνουν ότι η ζωή είναι ενας αδιάκοπος αγώνας για το καλύτερο.

Συγχαρητήρια ωστόσο αξίζουν και στους γονείς που με θυσίες και κόπους στήριξαν οικονομικά τα παιδιά τους προπάντων όμως συναισθηματικά και ηθικά. Να τα χαίρονται και να τα βλέπουν να προοδεύουν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required