24 Αυγ 2016

Μήνυμα του δημάρχου Σάμου προς τους επιτυχόντες των πανελληνίων


Μήνυμα προς τους επιτυχόντες των πανελλήνιων εξετάσεων, καθώς και σε εκείνους που δεν κατάφεραν το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν, απέστειλε ο δήμαρχος Σάμου. Το μήνυμα του δημάρχου έχει ως εξής:

"Με την ανάρτηση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση,  ολοκληρώθηκε η πιο σημαντική δοκιμασία στη μέχρι τώρα πορεία των μαθητών, σηματοδοτώντας  το επισφράγισμα της προσωπικής, συστηματικής, διαχρονικής  προσπάθειας και την λήξη ενός δύσκολου αγώνα.

Πλέον, ξεκινά ένα νέο ταξίδι στον κόσμο της εξειδικευμένης γνώσης και μιας νέας ζωής που ταυτίζεται και με την ενηλικίωση των μαθητών. Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσους επέτυχαν την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουν με την ίδια θέληση, υπομονή, επιμονή και δύναμη το ταξίδι το οποίο πρόκειται να ξεκινήσουν.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στις οικογένειες των μαθητών, που εν μέσω μιας δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, με κόπο και θυσίες στήριξαν την προσπάθεια των παιδιών τους, ενώ ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει και στους εκπαιδευτικούς που παρείχαν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στηρίζοντας τα παιδιά στο δύσκολο έργο τους.

Για όσους δεν επέτυχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα θα ήθελα να τονίσω ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι μία διαδικασία που προσφέρει πολύτιμη εμπειρία και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί την μοναδική ευκαιρία για την ζωή σας. Είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες μέσα από τις οποίες θα επιτευχθούν οι προσδοκίες σας, αρκεί να υπάρξει συνέχεια και συνέπεια στην προσπάθειά σας αυτή".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required