27 Αυγ 2016

Απαγόρευση κυκλοφορίας περιμετρικά του Κέντρου Πρώτης Υποδοχής

Προληπτική απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής προσώπων στη δασική έκταση περιμετρικά του Κέντρου Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης Σάμου αποφασίστηκε πριν λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με την απόφαση απαγορεύεται μέχρι 31 Οκτωβρίου η κυκλοφορία των οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε δάση και ευπαθείς περιοχές περιμετρικά του Κέντρου Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης Σάμου επι 24ωρου βάσεως.



Στην απαγόρευση δεν συμπεριλαμβάνεται η κυκλοφορία εντός των ασφαλτοστρωμένων επαρχιακών οδών (και μόνο για τον χώρο που καταλαμβάνει το πλάτος της οδού), των οδών εντός των κατοικημένων τόπων, των αγροτικών οδών οι οποίοι συνδέουν καλλιεργήσιμες εκτάσεις πλησίον του Κέντρου Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης Σάμου, καθώς επίσης εξαιρούνται οι κάτοικοι των ανωτέρω περιοχών, οι έχοντες εργασία και οι παρόδιοι κτηματίες. Από την εξαίρεση εξαιρούνται τα μηχανήματα και οχήματα των Υπηρεσιών, των ∆ήµων, ως και τα οχήματα παροχής βοηθείας, όπως επίσης και οι υπάλληλοι τωνΥπηρεσιών και των ∆ήµων όταν εκτελούν υπηρεσία.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως υπάρχει το ενδεχόμενο ελέγχου, από εξουσιοδοτημένα όργανα (Πυροσβεστική – Αστυνομία – Στρατός –Δασαρχείο) και γι’ αυτό οι πολίτες παρακαλούνται για τη συνεργασία τους, ώστε η κοινή αντιπυρική προσπάθεια να έχει θετικό αποτέλεσμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required