23 Σεπ 2016

Αναταράξεις στην Υγεία - Οι κινήσεις του Νοσοκομείου Σάμου μετά την παραίτηση της διευθύντριας της Παθολογικής Κλινικής Α. Σιδερίδου



Με δελτίο τύπου η διοίκηση του Νοσοκομείου Σάμου γνωστοποίησε τις πρώτες κινήσεις της για την αποκατάσταση της ορθής λειτουργίας της Παθολογικής Κλινικής, μετά την παραίτηση της διευθύντριάς της, κας Αριστέας Σιδερίδου. Περισσότερα για την κρίση που παραλίγο να οδηγήσει στο κλείσιμο της κλινικής, την Κυριακή 25/9, στην έντυπη έκδοση του "Σαμιακού Βήματος". Ακολουθεί το δελτίο της διοίκησης.








"Μετά την αίτηση παραίτησης για συνταξιοδότηση, που κατέθεσε η διευθύντρια της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου μας κ. Σιδερίδου Αριστέα την Τρίτη, 21/09/2016, η διοίκηση του νοσοκομείου, αντιμέτωπη με τον κίνδυνο διακοπής της λειτουργίας της κλινικής, έλαβε τα κάτωθι μέτρα: 1. Όρισε προσωρινό διευθυντή της παθολογικής κλινικής τον παθολόγο – εντατικολόγο κ. Giardina Fabio 2. Συνέστησε ιατρική ομάδα αποτελούμενη από δυο παθολόγους, μια ρευματολόγο, δυο γενικούς ιατρούςκαι έναν ειδικευόμενο, η οποία διασφαλίζει την ομαλή και ασφαλή λειτουργία της κλινικής.


Τόσο ο κ Giardina, όσο και οι υπόλοιποι ιατροί, οικειοθελώς ανάλαβαν να διεκπεραιώσουν αυτό το έργο, παράλληλα με τα κύρια καθήκοντά τους, επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης και διάθεση προσφοράς.

Αυτή η προσωρινή λύση δεν αναιρεί την ανάγκη άμεσης ενίσχυσης της παθολογικής κλινικής με ιατρικό προσωπικό.
Η διοίκηση του νοσοκομείου αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημοσίως την εκτίμησή της , να ευχαριστήσει την κ. Σιδερίδου Αριστέα για την ανεκτίμητη προσφορά της και να την παρακαλέσει να επανεξετάσει την απόφασή παραίτησης."






Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required