20 Νοε 2016

Πανσαμιακό Σωματείο Α.με.Α. & Φίλων "Νίκος Μένεγας - Ο Ίκαρος" - Συμμετοχή στην Πανσαμιακή συγκέντρωση της 21ης Νοεμβρίου

"Σας ενημερώνουμε ότι το Σωματείο μας συμμετέχει στην Πανσαμιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Δήμου Σάμου, στην πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ τη  Δευτέρα 21 Νοεμβρίου μαζί με όλο τον Σαμιώτικο λαό  στην  Eιρηνική Κίνηση Διαμαρτυρίας  για τους παρακάτω λόγους.    






                                                                                          

1) Όχι στην Δημιουργία Νέων Δομών τύπου Hot-Spots ή άλλου μοντέλου σε κανένα νέο μέρος του νησιού μας, επίσης άμεση ανακατασκευή των δομών που υπάρχουν (όπως πυρασφάλεια, χώροι υγεινής, ιατρείο πρώτης υποδοχής κ.α.), ώστε να λειτουργούν με νέα ασφαλή μέτρα στους υπάρχοντες χώρους,  έως την αποχώρησή τους από το νησί.


2) Τυχόν Νέες Δομές, όπως όλοι καταλαβαίνουμε, θα επιφέρουν τεράστια προβλήματα στους κατοίκους των νέων αυτών περιοχών και κυρίως μελλοντικά θα δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στον Τουρισμό και στην Πανεπιστημιακή Κοινότητα που εδρεύει στο Καρλόβασι, πυλώνες και οι δυο Οικονομικής Ανάπτυξης και Προόδου του νησιού μας.


3) Όχι στην προγραμματισμένη αύξηση του Φ.Π.Α. που δρομολογεί η κυβέρνηση για τα νησιά μας.


4) Τέλος, η πολιτεία οφείλει να μεριμνήσει για την Υγεία, την Παιδεία, τον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό και να προωθήσει προγράμματα ανάπτυξης για την προστασία και την ευημερία των πολιτών των νησιών μας, οι οποίοι ως ακρίτες φυλάνε Θερμοπύλες μια και η Σάμος είναι στα σύνορα της Ευρώπης."


                                                        ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ
            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     Mιχάλης Αναγνώστου                                         Μάριος Θράβαλος

                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required