28 Νοε 2016

Κλειστός ο δήμος την Τετάρτη

Κλειστές θα παραμείνουν οι Υπηρεσίες του Δήμου Σάμου, την Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, στα πλαίσια συμμετοχής του Δήμου στην Παναιγιακή Κινητοποίηση, αντιδρώντας στην εξαγγελθείσα από την Κυβέρνηση αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ από 01/01/2017. 

Η Κυβέρνηση θα πρέπει επιτέλους να κατανοήσει ότι τόσο η Σάμος όσο και τα άλλα νησιά του Αιγαίου δεν αντέχουν άλλες επιβαρύνσεις, αφού η δημοσιονομική και η οικονομική κρίση, σε συνδυασμό με την ατυχέστατη κυβερνητική διαχείριση του προσφυγικού – μεταναστευτικού ζητήματος έχουν φέρει τα πράγματα σε πραγματικά οριακό επίπεδο” αναφέρει ανακοίνωση του δήμου επισημαίνοντας πως η επικείμενη αύξηση του Φ.Π.Α., στα ακριτικά νησιά, αποτελεί πραγματική πρόκληση και το αποκορύφωμα μιας διαχρονικής εγκατάλειψης των νησιωτών. 


«Καλούμε την Κυβέρνηση να αναθεωρήσει άμεσα την απόφαση για αύξηση των συντελεστών Φ.Π.Α. και να αναλάβει πρωτοβουλίες για εφαρμογή πολιτικών σύμφωνα με τις αρχές της νησιωτικότητας. Επιτέλους, οι περιστάσεις απαιτούν την μετουσίωση της συνταγματικής επιταγής σε δέσμη μέτρων και πολιτικών  που θα απαλύνουν τις συνέπειες όλων όσων ζούμε την τελευταία πενταετία και θα αποτελέσουν την βάση για ένα νέο ξεκίνημα τόσο της οικονομίας όσο και ζωής μας», καταλήγει η ανακοίνωση .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required