1 Νοε 2016

Πρόσκληση για το Κληροδότημα Σταματίου Γερογιαννάκη

Συνεδρίασε την Τρίτη η Τριμελής Επιτροπή  του Κληροδοτήματος Σταματίου Νικολάου Γερογιαννάκη, με θέμα τη δημοσίευση της πρόσκλησης για τους δικαιούχους του βοηθήματος (γαμήλιου/σπουδών) του Κληροδοτήματος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την πρόσκληση στον ιστότοπο του δήμου Σάμου http://www.islandofsamos.gr/enhmerwsh/proskluseis-sunedriaseis/item/72-prosklisi-trimelous-epitropis-klirodotimatos-gerogiannaki  ή στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών στο Δημαρχιακό Μέγαρο. Η προθεσμία κατάθεσης των δικαιολογητικών ξεκινά την Τρίτη 1η Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου.

Η κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνεται καθημερινά, κατά τις ώρες 10-13.00 στην Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σάμου (υπεύθυνη: Αντωνακάκη Ευτυχία).

Να σημειωθεί πως με βάση τις αιτήσεις που θα συγκεντρωθούν η Επιτροπή του Κληροδοτήματος θα συντάξει σχετικό πίνακα βάση του οποίου θα διενεργηθεί κλήρωση για την επιλογή των δικαιούχων. Θα προταχθούν, σύμφωνα της βούλησης του διαθέτη, τρεις (3) νεαρές γυναίκες για το γαμήλιο βοήθημα.

Σε περίπτωση ανυπαρξίας ενδιαφέροντος για αυτή την κατηγορία των δικαιούχων θα κληρωθούν τρεις νέες ή νέοι από την επόμενη κατηγορία δικαιούχων (λήψη βοηθήματος σπουδών).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required